Bálint tervei az Exatlon után

Herczeg-Kis Bálint tervek Exatlon után

Herczeg-Kis Bálint az Exatlon 2021 férfi győztese egy hosszabb interjúban mesélt sok mindenről, például hogy hogyan készült az Exatlonra, mik voltak a mélypontjai, és milyen tervei vannak a 15 millió forintos fődíjjal.

Így készült Bálint

Bálint elmondta, hogy tudta, hogy a pályán nyújtott teljesítménynek is fontos szerepe van, mert ha előbb érkezik az ügyességi feladathoz, az előnyt jelent. De azzal is tisztában volt, hogy az ügyességi feladatnál dől el minden. A jelentkezés óta gyakorolt otthon, amiket a tévéből el tudott lesni, például karikákat dobált. Hozzáteszem, hogy a jelentkezés 2020. szeptermber végén kezdődött, tehát pár hónapja volt gyakorolni.

Ilyen sportokat űzött korában

Mindig is mozgékony gyerek volt, falmászással kezdte, aztán váltott a küzdősportokra, karate, box, kickbox.

Így ismerkedett meg a barátnőjével

Bálint sokat mesélt az Exatlon alatt a barátnőjéről, hogy mennyire hiányzik neki. Az interjúban elmesélte, hogy 14 éves koruk óta vannak együtt, Az egyik nyáron szoros barátságba kerültek, és már mindenki látta, hogy ez több lesz, mint barátság, de nekik esett le utoljára.

Ekkor volt a mélyponton

Egy ilyen hosszú játék során teljesen természetes, hogy hullámzik a játékosok teljesítménye és lelki állapota is. Bálint az mesélte, hogy 2 hónap után érezte a mélypontot, mert belegondolt, hogy még 3 hónap van hátra.

Ezek a tervei az Exatlon után

A gimnáziumban magántanuló lett, így augusztusban osztályozóvizsgázik és ősszel érettségizik.

A fotózás az egyik szenvedélye, ezért a fődíj egy részét a felszerelése bővítésére szeretné költeni. Erre mint befektetésre gondol, hiszen a fotózással szeretne majd később pénzt keresni. A fotózásban nem a beállított képek érdeklik, hanem sokkal inkább a szép, spontán pillanatok megörökítése.

A teljes interjút itt lehet elolvasni.

Hozzászólnál? Megteheted Facebookon itt