Ilyen lett Palik Laci első Youtube videója

ilyen lett Palik Laci első youtube videója

Ahogy korábban beszámoltunk róla, bombaként jött a hír, hogy Palik Laci kiszáll az Exatlonból és Youtube csatornát indít Palikék Vilába by Manna névvel. Hétfőn felkerült az első videó, ilyen lett.

Ilyen lett Palik Laci első Youtube videója

Palik Laci a műsort Konyári Edinkával és Wágner Tamással készíti, ezért is a többes szám, hogy Palikék Világa. Ők mindketten a háttérben dolgoztak korábban. A videóban Laci el is mondja, hogy a tévéműsorokban az a szokás, hogy a műsorvezető beszél a vendégekkel, és a szerkesztők, háttéremberek, mint Edinka és Tamás, pedig a fülére mondanak instrukciókat. Ezt a Youtubeon megváltoztatták, így Edinka és Tamás is jelen van, és kérdeznek, közbeszólnak ők is. Tamás egyébként az Exatlonban is dolgozott, és mint az adásból kiderült Edinka pedig többek között a Mónika Showban.

Ez úgy derült ki, hogy a műsor első vendége Erdélyi Mónika volt. Az első adás koncepciója az volt, hogy meghívtak 4 sikeres youtubert, akiktől azt szerették volna megtudni, hogy hogyan lehet sikeres Youtube csatornát építeni. Ez azért is jó húzás, mert így erre a videóra a sikeres youtuberek követői is kíváncsiak lesznek.

Ezt tanácsolták a vendégek Lacinak

Azért választották Erdélyi Mónikát az első vendégnek, mert ő is a tévé világából érkezett és utána lett youtuber. Mónika elmesélte, hogy úgy kezdődött a Youtube tevékenysége, hogy a kislánya látott egy videót, ahol egy másik kislány a babáiról mesélt, és szeretett volna ő is egyet, és így elkezdtek videózni. Mónika azt is elmondta, hogy azt szereti a Youtubeon, hogy itt a saját szekerét tolja, és nem másét. Ez mondjuk Palikékra most nem igaz, mert ők most a Manna szekerét tolják.

A második vendég a Csani Csenöl készítői, Csani a bátyja és szülei. Ők azt tanácsolták Lacinak, hogy egyelőre túl profi a Youtubehoz, ebből kéne visszavennie, és ha bevetné az emlékezetessé vált “De hová lett Damon Hill?” mondását, garantált lesz a siker.

A harmadik vendég zsDav volt, aki a csatornáján a Minecraft videójátékkal játszik, és Laci is kipróbálta vele a játékot.

A vendégek sorát Kamionos Laci zárta, aki kamionsofőrként indított csatornát, az ő videót sokkal inkább a felnőttek nézik, nem a tiniknek szól, mint a korábbi vendégek videói.

A műsorban Palik Laci kérdezte a vendégeket, egyelőre Edinka és Tamás még kevésbé vett részt a beszélgetésekben, nekik valószínűleg még meg kell szokniuk, hogy nem a kamera mögött, hanem a kamera előtt vannak.

Mind a 4 youtuber arról számolt be, hogy fokozatosan, lépésről lépésrő építették a csatornájukat, eleinte teljesen kezdetleges eszközökkel készítették a videókat, például egy tablettel, ami épp kéznél volt, és fokozatosan tapasztalták ki, hogy milyen videókat szeretnek a nézők. Ahogy nőtt a nézettség, és a bevételek, úgy forgatták vissza a pénzt jobb felszerelésbe.

Palikék helyzete is más, hiszen ők kaptak a Mannától “fegyvert és paripát” azaz egy kész stúdiót, felszerelést, valószínű nézettségi elvárások is vannak.

Mit szóltak a nézők az első videóhoz?

3 nap alatt 4980 megtekintést ért el, és 200 likeot és 16 dislikeot kapott. Összehasonlítás képpen Kamionos Laci 3 nappal ezelőtt publikált “Téli gumit a kamionra” videója 75.000 megtekintésnél jár.

A kommentelők többségének tetszett a videó:

“Imádtam! Természetesen ment a like és a share! Jók vagytok nagyon!”

“Nagyon jóóó… ilyesmire gondoltam, hogy őszinte legyek, várjuk a folytatást! ;)”

“Dikk 😲 😀 😏 👏 ez csúcs Lacikém… 😉 Jöhet a folytatás. Fuuuu mostmár tudom hova lett Démon Hill 😂 ”

Hozzászólnál? Megteheted Facebookon itt!