Less be Gelencsér Timi otthonába!

Gelencsér Timi otthona

Ahogy korábban beszámoltunk róla, ezen a héten 2 korábbi Exatlon versenyző is szerepel a Hal a tortán műsorban. Az egyik Gelencsér Timi a másik pedig Tóth Dávid. Hozzájuk Lékai-Kiss Ramóna, Pásztor Anna és Győrfi Dani csatlakoztak, az apropó az, hogy ők mindannyian szerepeltek a Dancing With The Stars tavalyi évadában.

A műsor lényege, hogy minden nap az egyikük vendégségbe hívja és vacsorával kínálja a többieket. Mindenki pontozza a vacsorát, és az nyer, aki a végén a legtöbb pontot kapja.

A műsorban nem csak a hírességek konyhai tudásával lehet megismerkedni, de az otthonukat is láthatják a nézők.

Timi meglepetést okozott a menüjével

Mivel Gelencsér Timi sokat sportol, figyel az alakjára, ezért a többiek arra számítottak, hogy valami fintess vacsorával fogja őket várni, és éhesek maradnak a vacsora után.

Nem így történt, ugyanis Timi megpróbált a vendégek kedvében járni, és olyan menüt felszolgálni, ami elnyeri az ő tetszésüket. Az előétel majonézes tojásos almasaláta, a főétel csirkepaprikás nokedlivel és tejfölös uborkasalátával, a desszert pedig mákosguba volt.

Érdekesség, hogy az Exatlon 3. évadában a Bajnokok és a Kihívók választhattak egy kedvenc ételt, amit megnyerhettek, akkor a csirkepaprikás és mákosguba is benne volt a listában.

Hogy milyen ételekre vágytak az Exatlonisták itt tudod elolvasni.

Timit Hegyes Berci a Dancing With The Stars táncpartnere segítette a konyhában, és volt egy nehezítése is, ugyanis kapott egy füstölt marhanyelvet, amit bele kellett építenie a menüjébe.

Hogy hogy sikerült a főzés, és milyen Timi otthona, azt az alábbi videóban tudod megnézni:

Hozzászólnál? Megteheted itt!