Livi megtörte a csendet a párbajáról

Exatlon Livi párbaj

Török Lívia párbaja Buzás Dórival az Exatlon harmadik évadának egyik legemlékezetesebb pillanata volt , első lett a 15-ös listában. A nézőket is nagyon megosztotta, rengetegen kommenteltek, volt aki csak “kivégzésnek” nevezte. Livi, mint leggyengébb statisztikájú versenyző párbaj ellenfelének Bálint Dórit jelölte abban a reményben, hogy Dóri simán legyőzi a párbajban Livit.

Nem az történt, amire Bálint számított.

Livi sokkal jobban teljesített a párbajon, mint korábban, Dórinak pedig nem nagyon ment. Dóri csak úgy tudta legyőzni Livit, hogy három medált is kapott a csapattársaktól, miközben Livi egyet sem. A párbaj alatt az egész Kihívó csapat Dórinak szurkolt, Dórinak próbált segíteni, Livivel szinte senki nem foglalkozott.

Nem csoda, ha sok néző felháborodott ezen, a képernyőn keresztűl sem volt könnyű végig nézni Livi mit élhetett át.

Livi most több hónap elteltével megtörte a csendet a párbajjal kapcsolatban

Ezt posztolta:

“Nem osztottam meg Exatlonnal kapcsolatos posztokat az elmúlt időben.

Ennek egyrészt az az oka, hogy imádom az életem, mindig történik velem valami, és inkább a jelenben élek, a jövőmet építem, és nem a múlton rágódom.

Másrészt pedig hagytam ülepedni a dolgokat, sok indulatot váltott ki az emberekből az, ahogy véget ért számomra a verseny.
Ennyi idő távlatából is azt mondom, amit akkor: nem haragszom a csapatra. Értem a döntésüket, tudom, hogy nem volt sportszerű, emberileg sem volt szép amit tettek, mégis elfogadom, mert veszíteni is tudni kell.

Sok mindent tanultam a verseny alatt.

Többek között azt is, hogy nem vagyunk egyformák. Nem mindenki gondolkodik úgy mint én, nem mindenkinek ugyanaz az értékrendje. De így kell elfogadnunk egymást, meg kell érteni és el kell fogadni egymás döntését.

Én úgy érzem, sikerült teljesen a helyére raknom a dolgokat, ezért is csatlakozom a hétvégi közönségtalálkozókhoz Egerben.
Már nagyon várom, hogy találkozhassak veletek, azokkal a versenyzőkkel, akik utánam érkeztek a versenybe, és a régi csapattársaimmal, hogy átbeszéltük ennyi idő távlatából a gondolatainkat.
💙💙💙”

Te mit tennél Livi helyében?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lívia Török (@livia.torok) által megosztott bejegyzés