Melyik Exatlonisták fognak szerepelni a Dancing With The Stars-ban?

melyik exatlonisták fognak szerepelni a dancing with the starsban

A TV2 bejelentette, hogy 2021 őszén érkezik a Dancing With The Stars második évada. Az első évadban két korábbi Exatlon versenyző is szerepelt. Tóth Dávid az 5. lett versenyben, Gelencsér Tímea pedig megnyerte. Az Exatlonban is szerepelt korábbi DWTS szereplő, Suti András, bár ő betegség miatt nem töltött túl sok időt az Exatlonban.

Elég nagy az esély, hogy az új évadban is feltűnnek korábbi Exatlon versenyzők. Készítettem egy válogatást, hogy kik lehetnek esélyesek.

Melyik Exatlonisták fognak szerepelni a Dancing With The Stars 2. évadában?

TV2 bejelentett ők szerepelnek a DWTS 2. évadában

Nagy Dani

Nagy Dani az Exatlon egyik komoly esélyese volt, de sérülés miatt hamar vége szakadt számára a verseny. Szimpatikus és nagyon népszerű, a cikk írásakor 326.000 követője van az Instagramon. Összehasonlításképp Gelencsér Timinek 381.000 követője van, az Exatlon szereplése és a DWTS győzelme után. Ő az Exatlon egyik háttérműsorának vezetője, ha megmutatná tánctudását, biztos sok nézőt hozna a műsornak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nagy Dániel (@danielnagy_mtb) által megosztott bejegyzés

Kőnig Anna

Kőnig Anna már az Exatlon előtt is népszerű influenszer volt, jelenleg 282.000 követője van. Az Exatlonban kiderült, hogy szereti a zenét, táncot, hiszen Ferenc Vivivel közösen, megalapították a “Grófnő Produkciós Irodát”, és rendszeresen találtak ki újabb és újabb szurkolási dalokat, táncokat. A táncparkett biztos bejönne neki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ᴀ ɴ ɴ ᴀ (@followannaofficial) által megosztott bejegyzés

Kocsis Lilkó

A legevidensebb talán Kocsis Lilkó szerepeltetése lenne, hiszen ő profi táncos, mégha nem is versenytáncos. Korábban szerepelt már a Nagy Duett és a Sztárban Sztár tánckarában, így adná magát a DWTS. Azért őt inkább a DWTS profi táncosai között lehetne inkább elképzelni, nem lenne igazságos, ha amatőrként versenyezne. Korábban is szerepeltek amatőrként olyanok, akiknek volt valamennyi táncos előképzettsége, mint például Détár Enikő vagy Pásztor Anna, de azért ők elsősorban nem táncosok, míg Lilkó az.  Neki jelenleg 66.300 Insta követője van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kocsis Lili 🧚‍♀️ (@kocsislilko) által megosztott bejegyzés

Szabó Franciska

Franci elsőre talán fura ötletnek tűnhet, mint potenciális versenyző a DTWS-ben, inkább képzelnénk el Wonder Woman szerepében, mint sem hogy kecsesen siklik a táncparketten. Szerintem pont ezért lenne érdekes őt látni, egy teljesen más szerepben, ahol a nőiességét, lágyságot, kecsességet kéne előhoznia magából. Az Exatlonban láttuk, hogy szereti a zenét, táncot, rendszeresen feltűnik az Exatlon háttérműsorában, és egy olyan személyiség, akire oda kell figyelni, vagy szeretik, vagy gyűlölik az emberek, de mindenkinek van véleménye róla. A kiesése után azt nyilatkozta, hogy pankrátor szeretne lenni, de lehet előtte kipróbálja magát a táncparketten is. Neki jelenleg 55.000 Insta követője van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Franciska Szabó 💫 (@francesca_voguish) által megosztott bejegyzés

Somhegyi Krisztián

Krisztián sok néző szívébe belopta magát az Exatlonban, a kitartásával még a Kihívó szurkolók tiszteletét is kivívta. Jóképű, helyes pasi, akinek a szmoking is jól állna a parketten, és a műugrás miatt valószínű a táncban sem lenne ügyetlen. 49.400 követője van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

krisztiansomhegyi (@krisztiansomhegyi) által megosztott bejegyzés

Szente Gréta

Gréti egy nagyon dekoratív lány, és sok kommentelő megjegyezte, hogy úgy vonul a pálya szélén, mintha csak a kifutón lenne, sokan csak manökennek hívják. Ezt a vonulását megmutathatná a táncparketten is. Grétinek 21.900 Insta követője van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gréti (@szentegreti) által megosztott bejegyzés

Buzás Dorottya

Buzás Dorottya az egyik legmegosztóbb versenyző az Exatlonban. Sokan elismerik a sport teljesítményét, de sokan kritizálják a viselkedése miatt. Ha nem jól sikerülnek a dolgok, akkor hajlamos hisztizni, kiborulni. A tánclépések tanulása közben biztos lenne egy-két összeomlása, ami kell egy ilyen show műsorhoz. Neki jelenleg 43.400 követője van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Buzás Dorottya (@buzasdori) által megosztott bejegyzés

Pap Dorci

Dorci annyiból kakukktojás, hogy ő a második évadban szerepelt. Második lett, és ő is elég megosztó volt, főleg a konfliktusa miatt Besenyei Bogival. A műsor után is rendszeresen írnak róla, leginkább amiatt, hogy összejött az Exatlon stábjából valakivel, idén tavasszal meg azzal volt címlapon, hogy szakítottak. 160.000-es követőtábora van az Instagramon.

Szendy Lilla és Móricz Dani

Mindketten a Bajnok csapatban szerepeltek, Lilla rendszeresen feltűnik az Exatlon háttérműsorában, és ami még érdekesebb, hogy pár napja elkészült egy videó, ahol ők ketten keringőznek a Hősök terén. Lehetséges, hogy ez az első jel, hogy szerepelni fognak a DWTS-ben?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

theBIGfam (@thebigfam.official) által megosztott bejegyzés

Kit látnál szívesen táncolni? (többet is meg lehet jelölni)

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Hozzászólnál? A Facebookon megteheted, itt