Mi lesz Krisztiánnal?

exatlon mi lesz a sérült Krisztiánnal

Somhegyi Krisztián a Bajnok csapat erőssége, a végső győzelemre is esélyes játékos volt, de kérdés, hogy még mindig az-e. Mi lesz Krisztiánnal?

Előzmények

Krisztián az Exatlon harmadik évadának első napja óta van versenyben. Egy kézsérülés miatt hetekig nem tudott játszani, mert gipszben volt a keze. Másfél hete újra versenybe szállhatott merevítővel a kezén, és mondták neki, hogy úgy készüljön, hogy fájni fog a keze.

Így is lett.

A sérülése utáni első futama nagyon ígéretes volt, bár nem sikerült megnyernie, nagyon gyors volt a pályán, szinte nem is látszódott a kihagyás. De azóta eltelt jópár versenynap, és Krisztián közel sincs olyan formában, mint korábban.

Ezt a nézők is észrevették:

“Krisztiánnal valami nem okés,össze kellene kapnia magát.Nem csak az ügyességi nem megy neki de gyakorlatilag mostanság a pályán is elverik.🤔”

“Nekem Krisztián az egyik kedvencem, de rossz nézni szegényt, ahogy szenved sérülten.”

Úgy tűnik a sérült keze nem bírja a sorozatos terhelést, és ez hatással van a teljesítményére. Míg a sérülése előtt ő volt a Bajnok csapat húzóembere, azóta a Bajnok fiúk közül a számok alapján ő a leggyengébb.

Itt egy összesítés a csapatversenyek futamairól a 90-96 adás között, Krisztián visszatérése óta

Bajnokok Statisztika Játszott Nyert Vesztett
Virág András 68% 22 15 7
Jósa Dani 48% 23 11 12
Somhegyi Krisztián 42% 24 10 14

Frissítés

Krisztián keze a 97. adásban újra megsérült, annyira, hogy az utolsó futamában jobb kézzel már nem is tudott dobni, bal kézzel próbálkozott. Kórházba vitték, ahol megállapították, hogy a másik csuklója is megsérült, kapott fájdalomcsillapítókat és visszatért a táborba.

Mi lesz Krisztiánnal?

Ha a Bajnokok veszítik el a Végjátékot, akkor náluk fiú párbaj lesz. Az összesített statisztikában Krisztián a legjobb, ez valószínű már nem fog változni, így automatikus párbaj várható András és Dani között.

Mennyire igazságos ilyen helyzetben az összstatisztikát nézni?

Az igaz, hogy Krisztián megdolgozott azért a statisztikáért, de jelenleg sokkal rosszabb formában van, mint a többi Bajnok fiú, és ha be is jut a Négyek viadalába, a mostani teljesítménye mire lesz elég?  Már most is rossz nézni, ahogy szenved a pályákon, mi lesz később, amikor még több futamot kell futni egy nap?

Talán igazságosabb lenne, hogy ha úgy alakul, akkor ő legyen az egyik párbajozó. Főleg akkor lenne igazságtalan a helyzet, ha mondjuk pénteken kiesik a párbajon Andris vagy Dani, és Krisztiánnak a későbbiekben mégis fel kéne adnia a versenyt.

Másik lehetőség, ha feladja a versenyt még a héten, ha már az orvosok nem tiltják el a versenyzéstől. Ebben az esetben, ahogy Laci korábban említette, már nem fiú, hanem lány párbaj lenne a Bajnokoknál. Az is érdekes lenne, mivel Iza jelenleg sérült, így hogy párbajozna Vivivel.

De Krisztián a mai, 97. adás előzetesében azt mondja, hogy “nálam nincs olyan, hogy feladni”.

Persze ha a Bajnokok megnyerik a végjátékot, és a Kihívóknak kell párbajozniuk, akkor ez most nem lenne aktuális, de jövő héten újra ez lenne a szituáció.

Szerinted mit kéne tennie Krisztiánnak?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Hozzászólnál? Facebookon megteheted, itt.