4 Exatlonista egy vadonatúj műsorban!

4 exatlonista egy vadonatúj műsorban

Az Exatlon negyedik., 2022-es All Stars évadára még várnunk kell, de egyre több műsorban tűnnek fel korábbi Exatlon játékosok, így talán gyorsabban telik az idő. Egy teljesen új 10 részes műsorban 4 korábbi Exatlon játékossal ismerkedhetünk meg jobban.

4 Exatlonista egy vadonatúj műsorban!

Az Origo Sport Limit műsorában 11 profi sportolót mutatnak be, érdekes információkat tudhatunk meg az adott sportról és sportolóról. A műsor célja, hogy megmutassa, hogy milyen emberfeletti teljesítményre képesek a bajnokok.

Kempf Zozo és Henry Kettner a két műsorvezető, akik maguk is kipróbálják a sportokat.

Zozo az Exatlon második évadában 3. lett, a harmadik évadba meg mentorként tért vissza. Zozo így nyilatkozott:

“Hatalmas ötlet volt ez a műsor, nagyon örülök, hogy részt vehetek benne. Sokan nem látnak bele az élsportolók életébe, nem látják át, hogy hogyan épül fel, ahogy a felkészülési részét sem. Nagyon fontos, hogy ezt bemutatjuk. Jó, ha látja a néző, hogy akár két kezdő  számára is élvezetes lehet az élsport, hogy lehet játékosan is csinálni. Annyira élveztem, hogy egyáltalán nem is munkaként tekintettem erre a tíz részre.”

A 11 élsportoló között lesznek a Verrasztó testvérek, Tótka Sándor olimpia bajnok kajakos, Keszthelyi Vivien autóversenyző, és korábbi Exatlon játékosok a Bajnok csapatból.

Esztergályos Patrik, az Exatlon első évadának legjobb férfi versenyzője a párbajtőr világával ismerteti meg a nézőket.

Zozo két korábbi Exatlonos csapattársával is újra találkozi, Orbán Olivér a wakeboard, Szabó Dorottya pedig a strandröplabda rejtelmeibe avat majd be.

Egyelőr az első rész látható, ami Stollár Fanny teniszezővel készült, és hétfőnként lesznek elérhetőek az újabb részek.