10 Exatlonista a 3. évadból, akit újra látnánk az All Stars évadban

10 Exatlonista a 3. évadból, akit újra látnánk az All Stars évadban

Az utolsó részhez érkezett a cikksorozat, ahol évadonként végig veszem, hogy mely korábbi Exatlon versenyzőket lenne jó újra versenyezni látni az Exatlon 2022-es negyedik, All Stars évadában.

10 Exatlonista a 3. évadból, akit újra látnánk az All Stars évadban

Bajnokok

Somhegyi Krisztián

Somhegyi Krisztián sportteljesítményével és személyiségével is kivívta a nézők szimpátiáját, sajnos egy sérülés miatt ért véget számára az Exatlon. Ő az utolsó erejéig küzdött, az utolsó napokon már nézőként rossz volt látni, ahogy sérülten is próbált lépést tartani a pályán, és volt, hogy bal kézzel kezdett neki az ügyességi feladatnak, mert a jobb kezét már fel sem tudta emelni.

Suti András

Suti András számára egy betegség miatt nagyon rövidre sikerült a dominikai kiruccanás, pedig ahhoz képest, hogy később csatlakozott a versenyhez, bíztató volt a szereplése. Azóta azt nyilatkozta, hogy meggyógyult,  a Dancing With The Stars 2. évadát is végigtáncolta, jó lenne látni, hogy mire jutna egészségesen az Exatlon All Stars évadában.

Tóth Janka

Jankának betegség miatt kellett feladnia a versenyt, csalódott is volt miatta, és sok nézőnek már hiányoznak Janka üvöltései.

Szabó Franciska

Szabó Franci a Bajnok csapat egyik legmeghatározóbb tagja volt, neki is sérülés miatt kellett feladnia a versenyt. Jó volna újra látni, de azt nyilatkozta, hogy egy egy éves szerződést írt alá, hogy pankrátorként dolgozik az USA-ban, így kérdéses, hogy el tudná-e vállalni az Exatlont.

Kihívók

Herczeg-Kis Bálint

Bálintnak, mint férfi győztesnek mindenképpen ott a helye az All Stars évadban, és a teljesítményét látva az egyik nagy esélye lenne a győzelemre is. Viszont nem sokkal az exatlonos győzelme után így válaszolt arra a kérdésre, hogy elvállalna-e egy All Stars évadot.

Ez egy nagyon jó kérdés. Gondolkodás nélkül semmiképpen sem. Volt ezer olyan pillanat, amit imádtam és nagyon szerettem, viszont a szeretteim hiánya nagyon megviselt és nem tudom, hogy erre mégegyszer képes lennék-e vagy hogy ilyen erősen kibírjam és leginkább az, hogy szeretném-e mégegyszer végig csinálni. Utazni viszont biztos, hogy vissza fogunk menni a barátnőmmel, mert elképesztően jó volt

Azóta volt pár hónapja kipihennie magát, együtt lenni a barátnőjével, így meggondolhatta magát.

Szente Gréta

Grétinek, mint női győztesnek is helye van az All Stars évadban. Meglepetés volt, hogy végül ő lett a győztes, bebizonyíthatná, hogy nem véletlenül nyerte meg a 3. évadot.

Wald Ákos

Ákos iszonyatos sebességgel tudta a pályákat teljesíteni, az ügyességi feladatokban gyengébb volt. Ha a dobásokban fejlődni tudna, akkor verhetetlen lenne.

Buzás Dorottya

Dóri az egyik legmegosztóbb versenyző volt, egyes nézők, csak “hiszti királynőnek” nevezték. Jó volt a versenyben, például le tudta győzni Mati Alvarezt, de mentálisan nem bírta jól ha egy-egy futam nem sikerült jól, kiborult ha a csapattársak segíteni próbáltak neki, ha másnak szurkoltak és nem neki, kb. mindenért. Egy ilyen műsorba kell a “show” is, Dóri azt tudná szolgáltatni.

Kőnig Anna

Anna a hangulatfelelős volt a harmadik évadban, mindig újabb szurkolásokkal, koreográfiákkal rukkolt elő, ezen kívül a pályán is megállta a helyét, a lányok között 3. lett.

Nagy Dani

Dani az egyik legnagyobb esélyese volt a versenynek, de egy súlyos sérülés miatt idejekorán búcsút kellett mondania az Exatlonnak, jó lenne, ha kapna még egy lehetőséget, és erre van is esély, ugyanis a Facebookon kérdezte a rajongóit, hogy ha úgy adódik belevágjon-e újra, a rajongók természetesen bíztatták.

Te kit látnál szívesen a 2. évadból? (többet is meg lehet jelölni)

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Hozzászólnál? Írj kommentet Facebookon itt!