6 Exatlonista vasárnaptól újra képernyőn!

6 exatlonista vasárnaptól újra képernyőn

Az Exatlon Hungary 3. évada nem rég, 2021. június 4-én ért véget. Ha hiányoznak az Exatlon játékosok, akkor van egy jó hír a számodra, ugyanis 6 Exatlonista 2021. június 13. vasárnaptól újra rendszeresen képernyőn lesz.

6 Exatlonista vasárnaptól újra képernyőn!

Vasárnap 12:50-kor kezdődik az ország legnagyobb közönséghez eljutó, immár 12 éve futó tömegsport és szabadidősport tv-műsor-sorozata, a Nagy Vagy – Aktív Magyarország Kupa.

A csapatokat és a gyerekeket ezúttal Exatlon játékosok segítik, és mind a három évad képviselteti magát, és két győztes is köztük lesz:

Kempf Zozo, Böjte Dave, Esztergályos Patrik, Szendy Lilla, Busa Gabi és Szabó Dorka

Mindannyian elköteleztettek abban, hogy a családokat, a szülőket, gyerekeket ösztönözzék a sportra, a mozgásra, az egészséges életmódra. A műsorvezető Abaházi Csaba lesz.

A Nagy Vagy – Aktív Magyarország Kupa igazi családi műsor, gyerekekkel, szülőkkel, közös élményekkel, izgalmas, látványos sportjátékokkal. A mostani nyári szériában elsősorban a strandhoz kapcsolódó vizes játékokkal. Sok vízbe eséssel, csúszással. De közben úszni, evezni, kajakozni, kenuzni kell a gyerekeknek, szülőknek. Sőt, még az öttusa lézerlövészetét is kipróbálják. Emellett túrázni is elindulnak, de digitálisan. Hogy miként, az is kiderül majd

A Nagy Vagy – Aktív Magyarország Kupán 18 csapat indul. Az egész országból érkeznek a csapatok. Lesznek egészen kis településről érkező csapatok is. Így Vásárosdombóról, ahol az iskolában mintegy 100 diák tanul. Számukra is – ahogy a szervezőknek mondták – életük élménye volt a Nagy Vagy verseny.

Lesz bőven izgalom, nagy küzdelem, dráma, sírások, nevetések!

A Nagy Vagy – Aktív Magyarország Kupa június 13-ától 5 héten át a TV2-n.