Új hírek Kocsis Lilkó sérüléséről

Exatlon, új hírek Kocsis Lilkó sérüléséről

Az Exatlon 3. évadában több versenyzőnek is sérülés miatt kellett feladnia versenyt. Így volt ez Kocsis Lilkóval is a Bajnok csapatból, aki a sérülése után több hétig még versenyben maradt, de aztán végül kiderült, hogy a keze gyógyulásához hosszabb időre lesz szükség. Kocsis Lili most újabb információkat osztott meg a sérüléséről, és a jelenlegi állapotáról.

Új hírek Kocsis Lilkó sérüléséről

“Amikor lesèrültem, sejtettem, hogy nagy a baj! Recsegett-ropogott a tenyeremnèl a csontom futam közben. Sajnos mára kiderült, hogy 3 helyen eltört az egyik kèzközépcsontom!”

Ezek szerint sokkal súlyosabb volt a sérülés, mint ahogy a képernyőről látszódott. Az mondjuk érdekes, hogyha 3 helyen is eltört a kézközépcsontja, akkor hogyhogy hetekig versenyben tartották, bízva abban, hogy felépül és folytathatja a versenyt. A lényeg az, hogy most már sokkal jobban van.

“Mèg nem 100%-os a kezem, idő mire ugyanúgy tudom használni, mint a sèrülèsem előtt, viszont elkezdtem dolgozni, aminek nagyon örülök, hiszen a tánc az èletem! 💃🏾”

A mai napig hálás vagyok minden egyes napèrt, amit a csapatommal tölthettem. Csodálatos embereket ismerhettem meg, ès emellett rengeteget tanultam önmagamról.
Kívánom mindenkinek, azt, hogy bármi törtènjen, menjen tovább előre! Mindenre kèpesek vagyunk! 💪🏽

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kocsis Lili 🧚‍♀️ (@kocsislilko) által megosztott bejegyzés