Így búcsúztak a nézők Kocsis Lilitől

így búcsúztak a nézők Kocsis Lilitől

Kocsis Lilinek sérülés miatt távoznia kellett az Exatlonból a 89. adásban. Már több hete sérült volt a keze, nem tudott versenyezni, csak szurkolni. A 89. adásra kiderült, hogy már nem fog meggyógyulni a keze a verseny végéig.

Így búcsúztak a nézők Kocsis Lilitől

Lilkó volt a kedvenc versenyzőm!!
Szép volt.

Kihívó szurkolóként kérlek benneteket, ne Lilkót szidjátok.. Nem tehet róla, szerződés köti, ő biztosan futni szeretett volna, vagy akár hazamenni… neki sokkal rosszabb most, mint nektek akik a tv előtt ülnek, ne legyetek rosszindulatúak…

Jobb is hogy hazamegy. Gratulálok a szervezőknek, hogy szerencsétlent megutáltatták a nézőkkel. Nem igaz hogy egy két hete ezt nem látták.

Bárki, bármit mond jó versenyző volt és összességében kár érte. Őt a szerkesztők “intézték el”. Jobbulást neki. Szép volt Lilkó!

Nagyon helyes! Sokkal előbb, hetekkel előbb kellett volna és akkor a csapatnak sem fájna ennyire! Ezt nagyon eltaktikázta a TV2 és szerintem inkorrekt és tisztességtelenen volt Lilkóval és a csapattal szemben is!

Nagyon sajnálom szegényekét, de ez így volt jó döntés.

Ezt 3 hete megtehették volna és valaki kapott volna lehetőséget a játékban.. jobbulást kívánok neki!

Szép Volt Picúr♥️ Ha nem is Te voltál a legjobb versenyző, de az egyik legnagyobb küzdő biztosan, ha nem a legnagyobb♥️
Azokkal meg nem kell foglalkozni, akik itt ócsáróltak meg szidtak, mert nem képesek felfogni, hogy nem Te tehetsz arról, hogy nem küldtek haza, ez csakis a csatorna sara.

Sajnálom, megkönnyeztem.

Lehet hogy ő volt a leggyengébb, ő sírt a legtöbbet és nem tudott úszni. De ha a többi csapattársa fele annyit küzdött volna mint ez a kis táncos lány ma nem itt tartanának a pirosak. Le a kalappal előtte.
A műsor készítői mutathattak volna felé egy kis tiszteletet, hogy nem hitegetik heteken keresztül…

Emberileg sajnálom, de a többiekkel szemben nem volt korrekt eddig sem ott tartani szóval ennek így kellett történnie attól függetlenül ki kedveli/ nem kedveli, piros vagy kék drukker.

Ideje volt pici lány a saját érdekedben is, jó utat hazafelé és mihamarabbi gyógyulást!
De most már hajrá kékek! 💙

Igazi Bajnok!!!”Odamehetek?” És elköszönt a kihívóktól is! 🙂

Szívből gratulálok ,gyógyulj,hisz még vár rád a tánc ami valójában a te műfajod.További szép sikereket! Kihívó szurkoló vagyok.

Szívből gratulálok,gyógyulj,hisz még vár rád a tánc ami valójában a te műfajod.További szép sikereket! Kihívó szurkoló vagyokBevallom az idegeimre, ment hogy hetekig a kispadon ült, de nagyon sajnálom, hogy így ért véget neki 😕 Ő volt a legnagyobb küzdő a lányok közül.