Exatlon 2024 – Ekkor derül ki, hogy visszatér-e a képernyőre

Exatlon 2024

Az Exatlon a TV2 egyik ikonikus, népszerű, meghatározó műsora volt 2019-2022 között. A nézők hónapokon át követhették a Bajnokok és a Kihívók küzdelmeit Dominikán. 2023-ban Exatlon nélkül maradtunk, de mi a helyzet 2024-el? Visszatér vajon a képernyőre?

Exatlon 2024 – Ekkor derül ki, hogy visszatér-e a képernyőre a népszerű sportreality

Most még nem lehet tudni, hogy visszatér-e az Exatlon 2024-ben, de hamarosan kiderülhet, ugyanis az előző évek tapasztalatai alapján szeptember-októberben hidették meg a jelentkezéseket az Exatlonba.

Amennyiben 2024-ben lesz Exatlon, akkor hamarosan érkeznie kell a promóciós kampánynak, ahol arra bíztatják az embereket, hogy jelentkezzenek a Kihívók közé.

Amennyiben esetlegesen újabb All Star évadot terveznének a készítők 2024-re, akkor ugye a korábbi versenyzők csapnának újra össze, akkor nincs szükség újabb játékosok toborzására, ebben az esetben csak november-december táján lenne információ az Exatlon 2024 indulásáról.

Mekkora esély van az Exatlon 2024-re?

Nem egyedi eset, hogy egyes műsorokat pihenőre küldenek a tv csatornák, majd újra előveszik őket. Ez alapján van rá esély, hogy egy év szünet után visszatérjen a műsor. Például az RTL is hol pihenteti, hol előveszi a Survivor-t, ami hasonló formátum. Az is bíztató, hogy 2023-ban lesz Survivor az RTL-en, mert ez azt jelenti, hogy a csatorna bízik benne, hogy egy ilyen jellegű műsor érdekli a nézőket.

Korábbi Exatlon versenyzők is folyamatosan képernyőn vannak, Farm VIP vagy Dancing With The Stars nem volt még korábbi exatlonista nélkül. Ha nem is volt 2023-ban új Exatlon évad, azért a műsort a nézők emlékezetében tartja a TV2.

Viszont azt is figyelembe kell venni, hogy milyen műsorok kerültek az Exatlon helyére a TV2-n. Főleg vetélkedők, mint például Szerencsekerék és Zsákbamacska, amik kifejezetten jó nézettséget hoztak. Így lehetséges, hogy úgy gondolkozik a TV2, hogy bevált módszeren ne változtassunk, maradjunk a vetélkedőknél. De az is lehet, hogy hamarosna ráunnak a nézők a vetélkedőkre, hiszen tavasszal és ősszel is képernyőn lesznek, és voltak már jelek, hogy csökkent a nézettség.

Remélhetőleg hamarosan kiderül, hogy szúrkolhatunk-e 2024-ben a Bajnokoknak és a Kihívóknak. Te mit szeretnél? Segíts a szavazatoddal!

Szeretnéd, hogy legyen 2024-ben Exatlon?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...