Exatlonista lett a Ninja Warrior VIP győztese

Exatlonista lett a Ninja Warrior VIP győztese

A Ninja Warrior csütörtöki adása VIP adás volt, ahol 21 híresség próbálta ki magát a Ninja Warrior pályáin. 6 korábbi Exatlonista is versenybe szállt, és az egyikük meg is nyerte!

Így teljesítettek az Exatlonisták a Ninja Warriorban

Kótai Mihály

Kótai Mihály pályafutása rövidre sikerült az Exatlonban, de a Ninja Warriorban még rövidebbre. 20. helyen végzett a versenyben.

Kocsis Alexandra

Női Exatlonisták is versenybe szálltak, az eddigi tapasztalatok szerint a nők kevésbé sikeresek a Ninja Warriorban, a rendes versenyben is csak egy női versenyző tudott bejutni a középdöntőbe. Kocsis Alexandra 15. lett a Ninja Warrior VIP-ben.

Busa Gabi

Busa Gabi az Exatlon 2. évadát megnyerte, de a Ninja Warrior VIP-ben be kellett érnie a 12. hellyel,de a nők között ő szerezte meg a legjobb helyezést.

Mischinger Péter Vestator

Mischinger Péter nem sikerült végimennie a pályán, de azért a 8. helyen bejutott a napi döntőbe.

A napi döntőben a 7. helyet szerezte meg, és bemutatta a szokásos üvöltését.

Csollány Szilveszter

Szilveszternek majdnem sikerült végigmennie a pályán, pedig a keze is megsérült, csak a nagy fal fogott ki rajta, 6. helyen jutott be a napi döntőbe

A napi döntőben 8. helyen végzett

Ungvári Miklós

Unginak végig tudott menni az első pályán, és másodikként kvalifikált a napi döntőre.

A napi döntőben 2 versenyzőnek sikerült végig teljesítenie a pályát, de Ungi gyorsabb volt, így ő lett a Ninja Warrior VIP győztese, és holnap versenyezhet a Ninja Warrior döntőjében a többi játékossal.

Írj kommentet Facebookon itt!