11 Exatlonista az első évadból, akit újra látnánk az All Stars évadban

Exatlonisták az első évadból, akiket újra látnánk az All Stars évadban

Most már biztos, hogy 2022-ben az Exatlon 4. évada All Stars évaddal tér vissza a TV2 képernyőjére, azaz a korábbi versenyzők csaphatnak újra össze. Ennek apropóján készítek egy sorozatot, ahol évadonként végigveszem, hogy melyik játékosokat látnám szívesen az All Stars évadban.

Exatlonisták az első évadból, akiket újra látnánk az All Stars évadban

Bajnokok:

Esztergályos Patrik

Esztergályos Patrik az első évadban a legjobb férfi versenyző lett, de fődíjat nem kapott, ugyanis az első évadban csak egy abszolút győztes volt, Huszti Kata. Nem egyszerű egy férfi és egy női versenyzőt összehasonlítani, ezt úgy oldották meg az első évadban, hogy azt nézték, hogy a női és férfi döntős versenyző mennyivel teljesít jobban a többi női és férfi versenyzőtől. De ez nem volt túl igazságos, a nézőknek sem tetszett ez a módszer, ezért a további évadokban külön férfi és női győztest avattak. Ha Patrik visszatér, akkor lehetősége lenne revansot venni.

Ungvári Miklós

Ungvári Miklós az egyik legszerethetőbb versenyzője volt az első évadnak, a pályákat nagyon gyorsan teljesítette, az ügyességi nem annyira ment neki, ezért lett csak 9. Jó lenne újra látni, de mostanra már elmúlt 40 éves, de jó formában van, ugyanis ő nyerte a Ninja Warrior VIP-et. 2021 októberében a cselgáncs férfi válogatott szövetségi kapitánya lett, kérdés, hogy ezen pozíció mellett beleférne-e egy több hónapos dominikai kiruccanás.

Dombi Rudolf

Rudi egy elég megosztó versenyző volt a Bajnokok között, a második legjobb férfi versenyző lett, őt is érdekes lenne újra látni.Rákóczi Renáta

Reni harmadik lett a lányok között, jó versenyző volt, ott a helye az All Stars évadban.

Gelencsér Tímea

Bár Gelencsér Timi “csak” a második lett a lányok között, talán mégis ő a legnagyobb nyertese az Exatlon első évadának. A második és harmadik évadban riporterként tért vissza Dominikára, megnyerte a Dancing With The Starst, egyre több tévés feladat találja meg, és többször is nyilatkozta, hogy műsorvezetőként szeretne dolgozni. Ezekbe a tervekbe nem annyira illik bele a versenyzés az Exatlon 2022-ben, de pont ezért lenne érdekes őt újra versenyzőként látni.

Kihívók:

Huszti Kata

Huszi Kata lett az Exatlon első évadának abszolút győztese elég fura körülmények között. Ugyanis Kata kiesett az egyik párbajon Salander Dorinával szemben. De mivel később Dorina olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy fel kellett adnia a versenyt, ezért Kata az ő helyére visszatérhetett. A nézők ezt nem találták igazságosnak, emiatt a szervezők meg is hozták az úgynevezett “Huszti Kata szabályt”, azaz hogy többet nem fordulhat elő, hogy kiesett versenyző visszakerül  a játékba. Katának az All Stars évad jó lehetőség lenne bizonyítani, ha megnyerné, akkor onnantól senki nem kritizálhatná, hogy érdemtelenül nyert. De ha rosszul sikerülne a szereplése, azzal nagyon rosszul járna. Azt gondolom lenne esélye nyerni, mert nagyon erős versenyző volt, a döntőben, ahol az első évadban mérték a játékosok idejét, volt olyan pálya, ahol gyorsabb volt néhány fiú versenyzőnél is. Neki mentálisan kell erősödnie, azt a párbajt, ahol kiesett is azért bukta el, mert mentálisan nem volt elég erős. Még 2021-ben egy TV2-s videóban azt mondta, hogy szívesen részt venne egy esetleges All Stars évadban, most itt a lehetőség!Salander Dorina

Dorinának egy súlyos vállsérülés miatt kellett feladnia a versenyt, a 4. évadban lehetősége lenne újra bizonyítani. Kérdés, hogy a sérülés mennyire vette el a kedvét.

Szabó-Thomka Hanna

Hanna megosztó személyiség volt, 4. lett a lányok között, jó lenne ha újra versenybe szállna.

Mischinger Péter

Vestator igazán emlékezetes figurája volt az első évadnak, a műsor elején, közepén kevesen gondolták volna róla, hogy a fiúk között 3. lesz. Szerepelt a Ninja Warrior VIP-ben, az üvöltései színesítenék a 4. évadot is.

Kása András

Kása András bár nem sportoló volt, és már az első évadban is 42 éves volt, a pályákon és az ügyességi feladatokban is jól teljesített. Sérülés miatt kellett feladni a versenyt, érdekes lenne őt újra látni.Rozs Gergely

Amikor elindult az Exatlon első évada, Rozs Gergely abszolút favoritnak tűnt, leginkább azért, mert a pályákon nagyon gyors volt, az ügyességi feladatokkal meggyűlt a baja. Egy párbajban esett ki, de addigra már sérült volt, a párbaj végén szinte lábra állni sem tudott. Szívesen néznénk, ha kapna egy újabb esélyt.

8 Exatlonista a 2. évadból, akit újra látnánk az All Stars évadban

Te kit látnál szívesen az első évadból? (többet is meg lehet jelölni)

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Hozzászólnál? Írj kommentet facebookon itt!