Exatlonistával érkezik a TV2 új kalandreality-je

exatlonistával érkezik a tv2 új kalandrealityje

Már hozzászokhattunk, hogy volt Exatlon versenyzők idővel másik tévéműsorokban is feltűnnek a TV2-n. Gelencsér Timi, Tóth Dávid és Kempf Zozó feltűnt a Dancing With The Starsban, Tóth Dávid lesz a Nagy ő főszereplője, Kocsis Lili is nemrég tűnt fel a Szerencsekerékben és a Sztárban sztár leszek forgatásán.

A TV2 2021. augusztus 22-én indít egy új, saját fejlesztésű kalandrealityt, ahol az egyik korábbi Exatlon versenyző is fontos szerephez jut.

A monumentális produkcióban két hírességekből álló  csapat küzd meg egymással, a szarvasok és a farkasok, és mindkét csapatnak lesz egy-egy instruktora.

A hazai erdők mélyének két ikonikus totemállata, a szarvas és a farkas évszázados harca most új erőre kap és lezárásához érkezik. A Totem egy ősi mítoszt kelt életre, a hazai erdők mélyén, középpontban a farkas, a vidék legveszedelmesebb fegyvere, és a zabolátlan erő megtestesítője, a szarvas örök rivalizálásával. A farkasok és a szarvasok táborában hét-hét mindenre elszánt híresség csap majd össze, akik a nomád körülményekkel és a természet adta kihívásokkal dacolva, egy-egy instruktor vezetésével kincskeresésre indulnak, hogy bezsebeljék a hét misztikus erővel bíró kristályt és győzelemre vigyék csapatukat, ezzel beteljesítve a régmúltból gyökerező hatalmi harcot.

Farkasok csapata: Völgyesi Gabi, Horváth Csenge, Szabó Dóra, Busa Pista, Ekanem Bálint Emota, Krausz Gábor és Varga Viktor, valamint instruktoruk Varga Ferenc.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Totem TV2 (@totemtv2) által megosztott bejegyzés

A szarvasok csapatát erősíti majd: Csősz Boglárka, Oczella Eszter, Oczella Krisztina, Baronits Gábor, Hamvai PG, Nagy Zsolt Leo, Szőke Zoltán, valamint instruktoruk, Novák Zalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Totem TV2 (@totemtv2) által megosztott bejegyzés

Novák Zalán az Exatlon második évadában volt a Kihívók egyik vezéralakja, aki meghatározta a taktikát, a stratégiát a kiválasztásoknál. Sérülés miatt fel kellett adnia a versenyt. Személyiségéhez nagyon jól illik az intruktor szerep. Most a kettő-három Kihívók csatakiálltást, felválthatja a kettő-három szarvasok!

Zalánnak abban is van tapasztalata, hogyan lehet ilyen műsort megnyerni, hiszen a Farm VIP-nek ő volt a győztese. És a Totemben is nagy a tét, a versenyzők 10 milliós főnyereményért küzdenek.

A Totem a mondavilág és a modern természetjárás elemeinek rendhagyó ötvözete, olyan különleges vizuális megoldásokkal, amelyek egyedülállók és a formabontók a hazai reality műsorok világában. Ilyen úttörőnek számít a versenydrón használata – a gigantikus szettek, a monumentális helyszínek teljes kiaknázása mind-mind egy sosem látott élményt nyújtanak majd a közönségnek.

Az erőt próbáló megmérettetések végén a két-két legrátermettebb kalandor marad mindkét táborból, így párban kell megküzdeniük a 10 milliós főnyereményért, amelyen majd saját belátása szerint osztozhat a nyertes csapat két tagja. Az, hogy a farkasok vagy a szarvasok melyik két játékosa kaparintja meg a vadon ura címet és a csábító főnyereményt, hamarosan kiderül.