Gelencsér Timi újabb tévés munkát kapott

Gelencsér Timi tévés munka

Korábban írtunk róla, hogy van rá esély, hogy Gelencsér Timit újra láthatjuk a TV2 képernyőjén, és ez mostanra már biztossá is vált.

Gelencsér Timit az Exatlon Hungary első évadában ismerte meg a nagyközönség, aztán megnyerte a Dancing with the Stars első évadát Hegyes Bertalannal.

Az ilyen műsorokban gyakori, hogy korábbi versenyzők később más szerepkörben tűnnek fel, mint például ahogy Timi az Exatlon versenyzőjéből a második évadra az Exatlon riportere lett. Ugyanez történik most a Dancing with the Stars esetében is, ugyanis Gelencsér Timi lett a Dancing with the Stars második évadának online riportere és a háttérműsorának a műsorvezetője.

Lesznek számára ismerősök arcok is, hiszen korábbi Exatlon versenyzők is szerepelni fognak a Dancing With The Starsban, Kempf Zozó és Suti András.

“A lényeg, hogy képzeljétek én lettem a Dancing With The Stars online riportere, és a háttérműsorának a műsorvezetője. 🤩💃🏽 Nagyon izgatottan várom a szeptember 25-ét amikor kezdetét veszi a mádosik évad! Természetesen mindenről tájékoztatlak majd Benneteket, sőt sokszor a véleményeteket is kikérem majd egyes kérdésekben! 😊 Már egy ideje dolgozom a projecteken és nagyon sok izgalmas tartalommal / kulisszatitokkal készülök Nektek és természetesen majd időben szólok, hogy mikor és hol lesznek láthatóak a riportok illetve a műsor. 💃🏽 Én maximálisan odateszem majd magam a munkában, szurkoljatok, hogy ügyes legyek! ( Ez most nekem egy óriási lépcsőfok.🙏🏼 ) 😊💃🏽🕺🏽”

Mostanra már biztossá vált, hogy szeptember 25-én fog kezdődni a Dancing with the Stars második évada, és a zsűri is megújult. Dancing with the Stars 2021 zsűrijét itt tudod megnézni.

Fogod nézni a Dancing with the starst?

Betöltés ... Betöltés ...

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés