Gelencsér Timi visszatérhet a Dancing With The Starsba

Gelencsér Timi visszatérhet a Dancing With The Starsba

Bár Gelencsér Timi második lett az Exatlon első évadában a lányok között, talán mégis ő volt az Exatlon eddigi legnagyobb nyertese. Az Exatlon második és harmadik évadát is Dominikán töltötte már riporterként, és szerepet kapott a Dancing With The Stars első évadában, amit meg is nyert. Szépen haladt előre a tévés karrierje az Exatlonban történt szereplése óta, és lehet hogy most egy újabb szerepkörben próbálhatja ki magát.

A TV2 már korábban bejelentette, hogy 2021-én érkezik a Dancing With The Stars második évada, és a szereplőket is bemutatták, akiket itt tudsz megnézni.

A Blikk azonban megtudta, hogy a zsűriben változások lehetnek, és a TV2 megerősítette, hogy “jelenleg zajlik a Dancing With The Stars zsűri castingja”.

Az első évadban Ördög Nóra, Kováts Gergely Csanád, Molnár Andrea és Schiffer Miklós voltak a zsűriben.

Mivel nem egyszer fordult már elő tévés műsoroknál hogy korábbi versenyzők, nyertesek zsűriként tértek vissza, például Wossala Rozina és Gáspár Bea így lett zsűri a Konyhafőnökben, vagy Bereczki Zoli a Sztárban sztár-ban. Így van rá esély, hogy Gelencsér Timi neve is felmerül a Dancing With The Stars zsűri castingján.

A zsűrinek nincs könnyű dolga egy ilyen műsorban, élő adásban röviden kell frappánsat mondani a produkcióról úgy, hogy lehetőleg ne bántsa meg a versenyzőket, emlékezzünk csak arra, mikor Schiffer Miklós száján kiszaladt, hogy “Nem elég világsztárnak lenni, jól is kell táncolni.”

Timi számára előny lehet, hogy ő is végigcsinálta a versenyt, tudja min mennek át a versenyzők, csak kérdés, hogy mennyire jó értékeléseket tudna mondani, mert az egész más képességeket kíván, de erre van a casting, hogy kiderítsék, hogy működik zsűri szerepben.

Ha esetleg a zsűri szerep nem jön össze, riporterként még feltűnhet. Az első évadban Kadlecsek Krisztián és Stohl Luca készített riportokat a versenyzőkkel a fellépésük után. Ez hasonló, azokhoz a riportokhoz, mint amiket Timi csinált az Exatlonban, azzal a különbséggel, hogy élő adás, nem lehet kivágni, ha valami nem sikerül.

Gelencsér Timi ezt a szerepet kapta a Dancing With The Stars második évadában

Kiderült a Dancing With The Stars 2021 zsűrije

Szívesen látnád Timit a Dancing With The Stars 2. évadában?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...