Már szeptembertől nézhetünk újra Exatlont!

Exatlon szeptembertől

2021. június 4-én lett vége az Exatlon Hungary 3. évadának. A műsor lelkes rajongói már most hiányolják az izgalmas sport realityt. Számukra lehet jó hír, hogy akár már szeptemberben láthatnak újabb Exatlon adásokat.

Hogy lehet ez?


Úgy, hogy a magyar TV2 Média Csoport még tavaly felvásárolta a szlovén Planet tévécsatornát, és az Exatlon Szlovéniával (Exatlon Slovenija) szeretné átvenni a vezető pozíciót a Pop TV-től a szlovén tévés piacon.

Mivel a műsor Magyarországon és a világ számos országában nagyon sikeres volt, ezért nagyon bíznak benne, hogy Szlovéniában is hasonló eredményeket tudnak elérni vele. A tervek szerint szeptembertől minden hétköznap műsoron lesz főműsoridőben, a castingok már folyamatban vannak.

Magyar nézők is láthatják

Mivel sok olyan Exatlon rajongó van Magyarországon, akik a külföldi Exatlon versenyeket is nyomon követik, ezért a TV2 Csoportnál fontolóra vették, hogy a magyar nézők számára is megmutatják, erre alkalmas felület lenne a TV2 Play streaming szolgáltatás. De erről még nem született végleges döntés.

Te néznéd az Exatlon Slovenija adásait?

Betöltés ... Betöltés ...

Itt megnézheted az Exatlon Slovenija promóját, amiben magyar versenyző is szerepel.

forrás