Bálint az All Stars évadot sem vállalná?

Exatlon Bálint All Stars évad

Az Exatlon rajongói nagyon szeretnének egy úgynevezett All Stars évadot, amikor is az elmúlt évadok legjobb versenyzői mérik össze egymással az erejüket. Mexikóban már volt ilyen évad, és érhető módon nagy sikerrel futott. Egy ilyen All Stars évadnál alap dolog lenne, hogy az összes korábbi győztes részt vegyen benne.

Az első két évad győztesei, Huszti Kata, Busa Gabriella és Böjte Dave az alábbi videóban már beszéltek egy lehetséges All Stars évadról és nyitottnak tűntek rá.

De a harmadik évad győztesei nélkül nem lenne az igazi egy All Stars évad. Bálint az Ébredj velünk! műsorban vendégeskedett és mesélt arról, hogy visszatérne-e az Exatlonba.

Ez egy nagyon jó kérdés. Gondolkodás nélkül semmiképpen sem. Volt ezer olyan pillanat, amit imádtam és nagyon szerettem, viszont a szeretteim hiánya nagyon megviselt és nem tudom, hogy erre mégegyszer képes lennék-e vagy hogy ilyen erősen kibírjam és leginkább az, hogy szeretném-e mégegyszer végig csinálni. Utazni viszont biztos, hogy vissza fogunk menni a barátnőmmel, mert elképesztően jó volt

Azt gondolom, hogy Bálint egy All Stars évadban is erős játékos lenne, és nagyon hiányozna ha nélküle valósulna meg. De még csak pár hete érkezett haza Dominikáról, nagyon frissek az élmények, nem meglepő, ha most nem érzi azt, hogy máris  újrakezdené az Exatlont, de ez idővel változhat.

Másfelől a győzteseknek van a legtöbb kockáztatni valójuk egy ilyen visszatéréskor, ha esetleg nem sikerül jól a verseny, nem véletlenül szokták mondani, hogy a csúcson kell abbahagyni.

Szeretnél All Stars évadot?

Betöltés ... Betöltés ...

A Bálinttal készült teljes interjút itt lehet megnézni.