Új hírek Újvári Iza sérüléséről

új hírek Ujvári Iza sérüléséről

Ujvári Izának sérülés miatt kell távoznia az Exatlonból, és most újabb hírek érkeztek az állapotáról.

Mi történt?

Röviden összefoglaljuk, hogy mi is történt Izával, milyen sérülése lett. Az Exatlon alatt kiderült, hogy mindkét térdét műtötték korábban, ezért valószínű kevésbé bírta a verseny terhelést. Az Exatlon alatt többször is volt problémája térdével, de volt, hogy pár nap kihagyás után vissza tudott térni a pályára. Nem sokkal a döntő szakasz előtt megint lesérült a térde, egyik reggel felkelt, és nem tudott ráállni. Akkor az orvosok pihenőre fogták, emiatt sokáig Halász Vivi volt az egyetlen talpon maradt Bajnok lány.

Aztán egyszer csak az orvosok úgy döntöttek, hogy újra versenyezhet térdvédőben. Iza vissza is állt a versenybe, de látszódott, hogy sokat lassult a pályán, és közel sem tudott olyan teljesítményt nyújtani, mint korábban. És itt jött az újbb baj, mert egy rossz mozdulattól újra megsérült. Ekkor már az orvosok sem engedték, hogy folytassa a versenyt.

Iza a kiesése után Dominikán maradt, mert a döntő szakaszban szurkolt a versenytársainak. Itt Palik Laci meg is kérdezte tőle, hogy hogy van a térde, azt mondta, hogy az orvosok majd otthon rendbe teszik.

Ez az új hír!

Már minden versenyző visszatért Magyarországra, így Izának is volt lehetősége felkeresni orvost a térdével. Erre egy rajongója kérdezett rá az Instagram oldalán, és azt a választ kapta Izától, hogy:

„Voltam itthon orvosnál, műteni kell. De amúgy jól van, köszönöm”

Bízunk benne, hogy az őszi foci szezonra felépül, hiszen többször említette az Exatlon alatt is, hogy folytatni szeretné a foci pályafutását.

forrás