4 új játékos érkezik az Exatlon All Starba!

4 új játékos érkezik az exatlon all starba

Eddig csak találgatták a nézők, hogy az Exatlon All Starba lesznek-e feltöltések, csatlakoznak-e új játékosok a versenybe. Most már hivatalos, hogy a 14. adásba, ami egy végjáték lesz 2-2 korábbi Bajnok és Kihívó is versenybe száll.

Érkezik az első feltöltés az Exatlon All Starba!

Mondhatni a legjobbkor jön ez a feltöltés, mert a sérülések és betségek miatt eléggé megfogyatkoztak a versenyre képes játékosok.

A Bajnok lányokhoz Tóth Janka csatlakozik, aki a 3. évadban versenyzett, de betegség miatt kellett feladni az Exatlont. Most újra kipróbálhatja magát az Exatlon pályáin, és újra hallhatjuk majd ikonikus üvöltését, amivel a győztes futamait ünnepelte.

Tóth Janka adatlap itt

A Bajnok fiúkhoz Jósa Dani érkezik, a 3. évadban a bronzérmet szerezte meg a fiúk között. Ehhez azért az is kellett, hogy több erős fiú játékos sérülés, betegség miatt távozott a versenyből. Meglátjuk, hogy milyen teljesítményre lesz képes az All Star évadban. Virág Andrást ejtette ki a legjobb 4-be kerülésnél.

Jósa Dani adatlap

A Kihívó lányokhoz érkezik Besenyei Bogi, aki a második évadban 9. lett, pont lecsúszott a legjobb 4-be kerülésnél. Pap Dorcival volt konfliktusuk, korábban azt nyilatkozták, hogy nem beszéltek az Exatlon 2. évada óta, és nem is akarnak ezen változtatni. Érdekes lesz látni, hogy jönnek majd ki egymással.

Besenyei Bogi adatlap itt

A Kihívó fiúkhoz érkezik Adu László, a 2. évad 2. legjobb férfi versenyzője. Az Exatlon 2. évadában jóban voltak Zalánnal, de tavaly Adu azt nyilatkozta, hogy csalódott Zalánban, mert a verseny után már nem nagyon kereste a társaságát.

Adu László adatlap itt