5 új információ az Exatlon 2022 műsorvezetőjéről

5 új információ az Exatlon 2022 műsorvezetőjéről

A rajongók már izgattan várják az Exatlon All Star évadának kezdetét. Ami a legjobban foglalkoztatja jelenleg a nézőket, hogy ki váltja Palik Lászlót, ki lesz az Exatlon 2022 műsorvezetője. Ez az első adásban, január 3-án este fog kiderülni, de a Blikknek sikerült néhány információt megszereznie róla.

5 új információ az Exatlon 2022 műsorvezetőjéről

1 Sportriporter

A Blikk információja szerint több, mint tíz éve a szakmában dolgozó ismert sportriporter veszi át a staféta botot Palik Lászlótól. Ez azt jelenti, hogy az olyan ismert TV2 arcok, mint Tilla, Majka vagy Kasza Tibi kiestek.

2. Fiatelember

A Blikk fiatalemberként említi az új műsorvezetőt. Azt tudni lehetett, hogy elsősorban férfi műsorvezetőt akarnak, amit ez megerősít, de ami érdekes, hogy “fiatal”-ként hivatkoznak rá. A nézők egyik favoritja Gundel Takács Gábor 57 éves, őt valószínű már nem neveznék fiataelbernek.

3. Castingon választották ki

A Blikk szerint egy hosszabb casingon választották ki, amelyen több ismert sportriporter is részt vett. Ez jó hír a nézőknek, mert így tényleg a legalkalmasabb jelöltre eshetett a választás. Az Exatlon egy speciális terep, ilyen jellegű futamokat valószínű még egy sportriporter sem közvetített korábban, és az sem mindegy hogy hangzik a szájából az ikonikus “Mert ilyen az Exatlon” szlogen.

4. Két nagy sportcsatornánál is dolgozott

Már elég sok sportcsatorna van, pl. Digi Sport, Eurosport, Sport 1, M4 Sport stb. többnél is megfordult már, és jelenlegi munkahelyéről sem távozik, csak kölcsönveszi őt a TV2.

5. Futballközvetítések szakértője

A foci rajongók ismerhetik a legjobban, mert elsősorban futballközvetítéseben szokott részt venni.

Szerinted ki lehet az új műsorvezető? Írd meg kommentben itt!