Az Exatlon All Star győztesei ezt gondolják a nyereményükről

Az Exatlon All Star győztesei ezt gondolják a nyereményükről

Az Exatlon All Star két győztese, Szente Gréta és Jósa Danny a Mokkában meséltek arról hogyan élték meg a győzelmüket, és mit kezdenek majd a nyereménnyel.

Így élték meg győzelmüket

Danny még próbálja feldolgozni, hogy ő nyert. Ő már a harmadik évad vége óta arról álmodott, hogy visszatérhessen és megnyerje, amikor még azt sem tudta, hogy lesz-e All Star évad. A játék közepén érezte azt, hogy van reális esélye nyerni. Idén komolyabban vette a játékot, mint tavaly, és nagyon akarta, szerinte ez segítette a győzelemhez.

Bár Gréti másodszor nyert, azért nem volt könnyű feladat. Szerinte fontos, hogy higgyünk magunkban, és sokat gyakoroljunk. Gréti szerint az tudja megnyerni az Exatlont, aki a legjobban el tudja viselni a fizikai és mentális terhelést, hogy távol vannak a családjuktól, más emberekkel kell együtt élniük stb.

Mit kezdenek a 15 millió forinttal a győztesek?

Gréti tervei között szerepel az egyetem befejezése, de azon még nem gondolkozott, hogy mire költse a nyereményét, nem is volt a fejében, hogy a győzelemmel pénzjutalom is jár.

Danny számára az erkölcsi győzelem a legfontosabb, de örül annak, hogy a győzelemhez ilyen nagy honorárium is jár. Nem tudja még mit fog kezdeni a pénzzel, ő nem egy materialista ember.

Olvasd el Gabi és Bálint terveit is az Exatlon All Star után