Ezért nem Szujó Zoltán lett az Exatlon új műsorvezetője

ezért nem Szujó Zoltán lett az Exatlon új műsorvezetője

Az Exatlon 4. évadának indulása előtt a legtöbb nézőt az foglalkoztatta leginkább, hogy ki veszi át Palik László helyét, ki lesz az Exatlon új műsorvezetője. Sokáig ment a találgatás, ugyanis csak a legelső adásból derült ki az új műsorvezető személye. Sok néző szerette volna Szujó Zoltánt ebben a szerepben, itt a blogon lévő szavazást is ő nyerte.

Ő tényleg jó választás lehetett volna, hiszen népszerű, több év sportriporteri múlttal rendelkezik, a TV2-n futó Ninja Warriorban is dolgozott, ez is olyan jel volt, hogy ő lehet az esélyes.

Csak egy ilyen nagy műsor esetében az csak egy szempont, hogy valaki alkalmas-e a feladatra. Az is sokat számít, hogy az illető akarja-e a feladatot, és hogy  más kötelezettségei, akár munka, akár magánéleti lehetővé teszik-e, hogy több hónapra Dominikára költözzön. Ha valaki már aláírt egy szerződést egy bizonyos munkára, azt nem mindig lehet felbontani. És ezek a szerződések általában nem az utolsó pillanatban, hanem a munka előtt hónapokkal köttetnek.

Szujó Zoltánról most kiderült, hogy egy 2022. januárjában induló sportrádióban fog dolgozni.

Szujó Zoltán egy új sportrádióban

Ezt lehet tudni Szujó Zoltán új munkahelyéről:

Magyarország első és egyetlen sportrádiója a testmozgás, a játék, az egészséges életmód, a siker, a küzdelem, a fair play, a hazaszeretet és az összetartozás jegyében minden „sportos” témában hallatja a hangját.

A híreken, eredményeken és helyszíni tudósításokon túl, rendszeres vendég lesz a Sportrádióban a magyar sport számos ismert bajnoka, háttér- és magazinműsorokban igyekeznek műsorvezetőink és szakértő vendégeik kitárgyalni mindent, ami a szurkolókat, hallgatókat érdekelheti.

A Sportrádió műsorvezető gárdája olyan kitűnő újságírókból, rádiósokból, a sportban is jól ismert és közkedvelt egyéniségekből áll, mint a – többek között a Formula–1 hangjaként országos népszerűségre szert tevő Szujó Zoltán, a több rádióállomásnál is a hallgatók kedvencévé vált Szegő Tibor, a rádiósként is rutinos és kedvelt Harsányi Levente, de csatlakozik a csapathoz mások mellett az olimpiai bajnok Risztov Éva, valamint az ugyancsak korábbi olimpiai résztvevő, televíziós és rádiós műsorvezetőként egyaránt sikeres Csisztu Zsuzsa, a Mandiner sportrovatvezetője. Egy igazi sportrádiós legenda, Török László, valamint a megannyi nagyszerű közvetítéséről is ismert Lantos Gábor, az Origo sportrovatvezetője is.

A hallgatókat színes, humorral és sporttal átitatott, informatív reggeli műsor ébreszti a 105.9 MHz-en. Délelőtt zenei maraton, napközben információs műsor, délutántól egészen késő estig a napi sporteseményekre épülő, helyszíni kapcsolásokkal tarkított, de tematikus tartalmakkal is kiegészülő műsorfolyam várja a Sportrádiót hallgatókat.

Az új Sportrádió 2022. január 17-én kezd sugározni a Budapesten és környékén fogható 105.9 MHz-es frekvencián, valamint a nemzetisport.hu-n.

Ez alapján lehetséges, hogy emiatt a rádiós munka nem Szujó Zoltán vezeti az Exatlon All Star-t.

Fogod hallgatni az új Sportrádiót?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...