Jön az Exatlon 4. évada?

jön az Exatlon 4. évada

Az Exatlon Hungary a TV2 egyik védjegyévé vált, sikeres műsor, amit több százezer néző követett estéről estére. Eddig három évad volt adásban, és a úgy tűnt a harmadik végére kicsit elfáradt. Legalábbis a nézettségi adatokból ez látszódott. Sok sérülés miatt leginkább a Bajnok között, felbomlottaz az erőviszonyok a Bajnokok és Kihívók között, és ezért voltak nézők, akik elpártoltak a műsortól. Ezért volt kétséges, hogy vajon lesz-e 4. évad, és ha igen, akkor pedig mikor.

Természetes, hogy idővel elfárad egy formátum, ilyenkor van, hogy pihentetik egy darabig,  kihagynak egy évet, és utána folytatják.

Örülhetnek az Exatlon rajongók, mert nagyon úgy néz ki, hogy lesz Exatlon 4. évad Magyarországon.Ezt ugyan a TV2 még nem jelentette be, de Palik László egy közeli ismerőse azt nyilatkozta a Blikknek, hogy Palik Lászlónak azért nincs sok szabadideje, mert

lassan elkezdődnek az újabb Exatlon-szezon előkészületei, így lesz dolga azzal is”

Ebből nagyon úgy tűnik, hogy 2022-ben sem maradunk Exatlon nélkül.

***

Új hír!

Új műsorvezetővel érkezik az Exatlon 2022!

***

Már csak az a kérdés, hogy milyen évad lesz.

Mexikóban a 4. évad egy All Stars évad volt, ahol az első három évad legjobb versenyzői csaptak össze. Magyar rajongók korábban már emlegették, hogy szívesen megnéznének egy All Stars évadot az eddigi magyar játékosokkal.

Másik lehetőség, hogy ugyanolyan évad lesz, mint a korábbiak, amihez ebben az évben valószínű könnyebb lenne összeszedni a Bajnok csapatot. Most van az olimpia, és azok a sportolók, akik a sport karrierjük végén vannak, általában olimpia után szoktak visszavonulni. Biztos lennének olyanok, akik megmérettetnék magukat az Exatlonban.

Kozma Dominik úszó például már biztos, hogy szerepelni fog a Dancing With The Starsban, és az olimpián volt olyan nyilatkozata, amiből azt lehet sejteni, hogy lehet hogy abbahagyja az úszást. A Dancing With The Starsból csak ugrás lenne az Exatlon.

De nem szaladjunk ennyire előre.

Te szeretnél 4. évadot?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...