Ők lettek az Exatlon All Star győztesei

ők lettek az Exatlon All Star győztesei

Az Exatlon All Star évada az utolsó adásához érkezett, 2022.04.10-én pénteken rendezték a szuperdöntő második részét, ahol Busa Gabi Szente Grétával és Herczeg-Kis Bálint Jósa Danival csapott össze a 15 millió forintos fődíjért.

Ők lettek az Exatlon All Star győztesei

Exatlon All Star női győztese: Szente Gréta, Kihívó

Exatlon All Star férfi győztese: Jósa Danny, Bajnok

A döntőben a versenyzőknek két szettet kell megnyerniük. A játékosok által választott pályákon versenyeznek, aki előbb megnyeri az adott pályán az 5 pontot, az nyeri a szettet.

Exatlon All Star női döntő

A női döntő első fordulója a Gréti által választott aranyérme pályán volt összetett ügyességi feladattal. Egy homokzsákkal kellett egy csillagot ledobni, két karikát szarvakra dobni, és két labdát kosárba dobni. Ezt a szettet Gréti nyerte 5-2-re.

A női döntő második fordulója a Gabi által választott bánya pályán, kis kockákat kellett labdákkal ledobni. A második szettet is Gréti nyerte 5-2-re.

Exatlon All Star férfi döntő

A férfi döntő első fordulója a Bálint által választott tengeralattjáró pályán volt, az ügyességi feladatban homokzsákkal kellett kockákat ledobni. Ezt a szettet Bálint nyerte 5-1-re.

A férfi döntő második fordulója a Danny által választott apokalipszis pályán volt, két rudat és két karikát kellett feldobni. A második szettet Danny nyerte 5-2-re.

A harmadik döntő szett a futópályán volt, itt mindkét játékos ügyességi feladatát teljesíteniük kellett. A harmadik szettet Jósa Dani nyerte 5-3-ra, így ő lett az  Exatlon All Star férfi győztese.