3 legdurvább húzás az Exatlon All Star szerkesztőitől

3 legdurvább húzás az Exatlon All Star szerkesztőitől

Az Exatlon All Star évadában rengeteg újítást láthattunk, de volt pár közülük, ami sok nézőnél kiverte a biztosítékot. Ezeket gyűjtötttük össze.

3 legdurvább húzás az Exatlon All Star szerkesztőitől

3. Csótányok

Az egyik villajátékon valami igazán szokatlan történt. A szerkesztők úgy gondolták, hogy belecsempésznek a műsorba egy kis  Survivor vagy Celeb vagyok ments ki innen elemet, ezért a hétfői villajáték vesztesének nem csak a faházba kellett költöznie, hanem minden játékosnak egy csótányokkal teli edényből kellett kivennie egy kulcsot. Ezek kulcsok egyike nyitotta a faházat. A villajátékot a Kihívók nyerték, így a Bajnokoknak kellett a csótányok közé nyúlkálniuk.

Néhány komment:

“Exatlon vagyok, ments ki innen! 🤮 Úgy látszik mindig tud lejebb süllyedni a műsor…”

“Hülye, megalázó feladat!! No itt láthattuk, hogy ez minden, csak nem sportverseny!!”

“Annak a nyakába boritanám akinek ilyen beteg ötletei vannak.”

További kommenteket itt tudod elolvasni.

2. Dorci vallatása

A második hét első adásában derült ki a Kihívók számára, hogy ki esett ki előző pénteken a Bajnok csapatból (Patrik). Itt jött egy újítás, mégpedig az, hogy a ceremóniára a Bajnokok később vonultak be a Kihívók szeme láttára, és persze mindenki azt fürkészte, hogy ki hiányzik a csapatból. Én ezt így megalázónak tartottam a Bajnokok szempontjából, de csak ezután tudtuk meg hogy mire is ment ki a játék, és az még ennél is sokkal durvább volt.

Utólag kiderült, hogy erre azért volt szükség, hogy Dorci arcát körbe kamerázhassák, és 360 fokos szögből vehessék a reakcióját, utána Lehel pedig nekiszegezze  a kérdést, hogy mi van közte és Patrik között, valljon színt ország-világ előtt. Mikor Dorci nem akart túl sok részletet elárulni, akkor Lehel közölte vele, hogy de úgy készüljön, hogy erről majd még beszélnie kell, mert hát a nézőknek tudnia kell.

Értem én, hogy az Exatlonban van egy reality vonal is, de az én ízlésemhez képest ez túl sok volt. Mégha magától mondta volna el, de hogy így kikényszerítették tőle, hogy a magánéletéről beszéljen, véleményem szerint nem volt etikus.

Néhány komment:

“Lehelnek ez már a második olyan kérdése volt, ami nem túl szimpi 🙁 András anyukáját sem kellett volna és a Patrik-Dorci kapcsolat sem tartozik senkire. Direkt csesztetni Dorcit… 🙁”

“Lehel kürtje, ha nem akar róla beszélni, nem kell erőltetni..nem a műsorvezető feladata a magánélet feszegetése”

1 Dorci-Viki párbaj

Az 5. héten egy elég fura párbaj helyzet alakult ki, olyan, amilyen korábban még nem volt. Eredetileg fiú párbaj lett volna, de mivel Ungi lebetegedett, ezért változtattak, hogy lány párbaj legyen. Ezen a héten volt a Nemzetek Viadala Mexikóval, és azok a játékosok, akik bekerültek a magyar válogatottba védettséget kaptak. Így történhetett, hogy a Kihívó lányoknak kellett párbajozni, de a védettségek miatt csak Pap Dorci volt az egyetlen Kihívó lány, aki párbajozni tudott. Egyedül ezt meg nehéz megoldani, ezért jött az az újítás, hogy Dorci egy új játékossal párbajozzon.

Ez már alapból igazságtalan volt, mivel tudjuk, hogy az új játékosoknak mindig nehezebb bekapcsolódni, mert a többi játékos már rutint tudott szerezni a pályákon és az ügyességi feladatokban. Ezért eddig minden új játékos az első héten védettséget élvezett, nem lehetett párbajra küldeni. Most meg egy új játékosnak egyből párbajjal kellett kezdenie.

És ehhez jött még hozzá, hogy a szerkesztők Dorci egyik legjobb barátnőjét, Derzsi Vikit választották párbaj ellenfélnek. Ez mindkét lánynak nehéz volt, Viki elvesztette a párbajt, így az övé lett az Exatlon Hungary történetének legrövidebb szereplése. Rövidebb volt, mint a repülőút Dominikára.

Néhány nézői vélemény:

“Undorító ez a egész párbaj. Egy hatásvadász húzás az exatlon teljes sportértékét is sárba tiporja ..”

“Csapattól függetlenül, hogy ki kinek szurkol, ez egy roppant szemét húzás volt a szervezőktől. 👎👎”

“Bajnok szurkoló vagyok, ezt a 2 lányt pedig egyenként sem kedvelem, de ez akkor is szemetség az új játékossal.szemben: esélye sincs azzal szemben aki hetek óta trenirozik itt a pályán.”

Szerinted mi volt a legdurvább húzás? Írd meg kommentben itt!