7 Exatlonista, aki az Exatlon új műsorvezetője lehetne

7 exatlonista aki az exatlon új műsorvezetője lehetne

Az utóbbi napokban minden rajongót azt tartja lázban, hogy vajon ki veszi át a sípot Palik Lászlótól, ki lesz az Exatlon új műsorvezetője. Az előző cikkben 6 műsorvezető jelöltet gyűjtöttünk össze. Ebben a cikkben meg azt nézzük meg, hogy a korábbi Exatlon versenyzők közül ki jöhet szóba, mint az Exatlon műsorvezetője.

Versenyzőből műsorvezető lehetséges egyáltalán?

A versenyzés és a műsorvezetés két külön szakma. Kétségkívül előnyt jelenthet, ha valaki már versenyzőként megismerkedett az Exatlon világával, de hátrányt is jelenthet.

A műsorvezetőnél, kommentátornál alapvető elvárás, hogy objektív, és elfogulatlan legyen. Kérdés, hogy egy korábbi Bajnok vagy Kihív ó mennyire tudna objektív maradni, és kizárni, hogy ő korábban melyik csapat tagja volt. Az objektivitás amúgy is nehéz ügy, Palik Laci is rendszeresen megkapta, hogy a Bajnokoknak vagy a Kihívóknak szurkol, mert ha valaki mondjuk a Bajnok csapatot kedveli, akkor ha a műsorvezető mond akár egy jó szót is a Kihívókról úgy érzi, hogy a kommentátor részrehajló, és ugyanez a helyzet fordítva is.

A műsorvezetés egy külön szakma, de ennek ellenére bevált gyakorlat, hogy egyes tévéműsorok szereplői később lehetőséget kapnak riporterként, műsorvezetőként is. És valamennyire fel is tudják készíteni a versenyzőket a feladatra. De azért így is kihívás lehet, Palik László is küzdött az Exatlon elején azzal, hogy nem bírta a hangja a sok beszédet.

Melyik Exatlon versenyzőből lehetne az Exatlon műsorvezetője?

Imreh Balázs

Bár Imreh Balázst inkább egy csendes, visszahúzódó embernek ismertük meg az Exatlon 3. évadában, úgy búcsúzott az Exatlontól, hogy azt mondta, hogyha Palik Laci szabadságra szeretne menni egy napra, szívesen helyettesítené. Persze az, hogy valaki kedvet érez a műsorvezetéshez, nem feltétlenül jelenti, hogy jó is lenne benne.

Buzás Dorottya

Buzás Dórinak szintén megtetszett a sporkommentátori szerep, és egy házi versenyen meg is próbálkozott vele.

 

Kempf Zozo

Zozo szintén kipróbálta, milyen a futamokat közvetíteni. Ő akár valódi eséllyel is pályázhatna a feladatra, hiszen a 2. évadban harmadik lett a fiúk között, a 3. évadban visszatért az Exatlonba, mint a Bajnok csapat mentora. Jelenleg meg a Dancing With The Starsban versenyez. Emellett sikeres Youtube csatornája van, tehát valamennyi tapasztalata van abban, hogy kamera előtt szerepeljen.

 

Novák Zalán

Novák Zalán a második évad egyik emlékezetes szereplője volt, igazi csapatkaptiány, az ő szavára mindenki odafigyelt. Azóta megnyerte a Farm VIP műsort, és szerepelt a Totemben. Kérdés, hogy a műsorvezetői szerepkör mennyire jönne be neki, mert ő szerette irányítani a csapatot, segíteni a versenytársaknak a jobb eredményt elérni. Műsorvezetőként nem adhatna tanácsokat a versenyzőknek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

novakzalan (@novakzalan) által megosztott bejegyzés

Mórádi Zsolt

Mórádi Zsolt a Bajnok csapat vezéregyénisége volt a 2. évadban. A kiesése meglepetés volt, de sportemberként sokak tiszteletét kivívta. Kérdés, hogy hangzana az ő szájából, “Mert ilyen az Exatlon!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zsolt Moradi (@zsoltmoradi) által megosztott bejegyzés

Gelencsér Timi

Gelencsér Timinél kevesen tudnak többet az Exatlonról. Az első évadot versenyzőként, a 2. és 3. évadot riporterként csinálta végig, ismeri kívülről-belülről. Ezen kívül többször nyilatkozta, hogy műsorvezető szeretne lenni, jelenleg ő vezeti a Dancing With The Stars háttérműsorát. Egy újabb ugrás lehetne az Exatlon vezetése. Instagramon meg is kérdezték, és ezt válaszolta.

ÉN IS VELETEK EGYSZERRE TUDTAM MEG… SOK BENNEM A KÉRDŐJEL, ÉS 3 ÉV UTÁN EL SEM TUDOM KÉPZELNI, MILYEN LESZ NÉLKÜLE AZ EXATLON. NEM HISZEM, HOGY ÁTVENNÉM A HELYÉT, MERT A FORMÁTUM SZERINT FÉRFI MŰSORVVEZETŐJE KELL LEGYEN AZ EXATLONNAK

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés

Nagy Dani

Nagy Dani nagyon ígéretes versenyző volt a 3. évadban és abszolút esélyes a végső győzelemre, de egy sérülés miatt korán fel kellett adnia a versenyt. A nézők rövid idő alatt megszerették, és bár a sérülés a versenyben megakadályozta, de háttérműsort készített az Exatlonhoz. Ismert és népszerű Youtube csatornája van, így van valamennyi gyakorlata abban, hogy kamerák előtt szerepel. A korábbi versenyzők közül őt tudom leginkább elképzelni, mint az Exatlon új műsorvezetője.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nagy Dániel (@danielnagy_mtb) által megosztott bejegyzés


Melyik korábbi versenyzőt látnád szívesen az Exatlon műsorvezetőjének? (Többet is meg lehet jelölni)

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Hozzászólnál? Megteheted Facebookon itt.