Palik Lászlónak máris új műsora van!

Palik Lászlónak máris új műsora van

Október közepén derült ki, hogy Palik László már nem vesz részt az Exatlon 4. évadában. Sokakat meglepett a hír, de a Palik László rajongóknak nem kell aggódniuk, ugyanis már november 15-től újra láthatják Lacit.

Palik László új műsorban lesz látható

Palikék világa cimmel Youtube csatornát indít Palik Laci. A Youtube csatorna a Manna FM-mel együttműködésben fog működni.

Palik Laci társai lesznek Konyári Edinka és Wágner Tamás.

Wágner Tamás az Exatlon kreatív producere volt, így Lacival már dolgoztak együtt. Palik Laci egy korábbi interjúban úgy nyilatkozott Tamásról, “Úgy éreztem, hogy érkezett egy olyan alkotótársam, akivel valóban együtt tudunk gondolkodni.”. Ez az együtt gondolkozás most ebben az új Youtube csatornában fog folytatódni.

Miért költözik Laci a Youtube-ra?

Erről így nyilatkozott az index.hu-nak:

“Az online platformok megadják a fogyasztóknak a szabadságot, hiszen akkor és azt néznek és hallgatnak, amit akarnak. Érvelhetek, hogy elnézést, én nem ebben szocializálódtam, és hatvanévesen hadd ne kelljen új kunsztokat tanulnom, de erre azt mondja a fogyasztó: értem, Palik bácsi, kuka. Ha tetszik, ha nem, »alkotó televíziósból« – ami az eddigi hivatásom volt –, eljött az ideje, hogy elhagyjam a televízióst, és egy új világban próbáljak szerencsét, természetesen felhasználva mindazt az ismeretanyagot, amit a televíziózástól kaptam az elmúlt majd negyven évben. Ehhez meg kell találni azt a módszert, illetve tartalmat, amiben hiszünk. Ebben a modern világban erre az online tér alkalmas, aminek ráadásul van egy olyan pikantériája, hogy azonnali visszajelzést ad.”

Laci szereti a kihívásokat:“Azt gondolom, amibe most kezdek, hatalmas kihívás számomra, talán az utolsó nagy kihívásom, ugyanis a verseny itt korlátlan. A YouTube-ra percenként a világon ötszáz óra anyagot töltenek fel, egy adott percben tehát ezzel az ötszáz órával kell versenyeznie annak, aki úgy gondolja, hogy az online téren keresztül megy. Ez a dolog mindig is halálosan izgatott, és még ennyi idősen is nagyon foglalkoztat. Engem ugyanis egyetlen egy dolog érdekel, így vagyok bekötve: a verseny.”

Milyen lesz a műsor?

Hetente háromszor, hétfőn, csütörtökön és szombaton kerülnek fel új tartalmak.

A hétfői adás az aktualitásokról fog szólni, az előző hét eseményeit fogják feldolgozni.

Sport is lesz, a Futtában rovatban Laci futás közben fog beszélgetni  interjúalanyával, aki lehet kutató, politikus, sportoló stb.

Humor sem maradhat el, lesz olyan adás, ahol a közönség kihívások elé állíthatja Laciékat.

Még egy jó hír a Palik Laci rajongóknak, hogy Laci a Manna FM rádióműsorban is fel fog tűnni.

Mit gondolsz Laci új Youtube csatárnájáról? Írd meg kommentben itt!