Friss hírek az Exatlon 2023-ról

exatlon 2023

Az Exatlon Hungary az elmúlt évek egyik legnépszerűbb tévéműsora volt. Három hagyományos és egy all star évad után a rajongók izgatottan várták, hogy 2023-ban is nyomon követhetik-e a Bajnokok és Kihívók küzdelmeit, immáron az ötödik évadban.

Friss hírek az Exatlon 2023-ról

Fischer Gábor, a TV2 programizgagatója interjút adott az index.hu-nak, ahol beszélt a csatorna 2023-as terveiről, köztük az Exatlonról is.

Jó és rossz hírt is mondott az Exatlonnal kapcsolatban.

“Mi semmiképp sem szeretnénk eljutni a műsorok életciklusának tetejére, ezért lesz, amelyiket elhalasztjuk. Ilyen például az Exatlon Hungary, amivel ugyan elégedettek vagyunk, de pihentetnünk kell, hogy picit más körülmények között, más időszakban hozzuk vissza újra. Nyilván lesznek helyette más műsorok, amelyekkel az a célunk, hogy megmutassuk, mennyire sokszínűek vagyunk.”

 

“(…) át fogjuk hidalni az Exatlon átmeneti hiányát, amit egyébként, ha úgy adódik, készen állunk bármikor újra elindítani. Talán nem kell mondanom, mennyire hiszek ebben a stratégiailag fontos műsorban, de nemcsak a versenytársunkkal, hanem önmagunkkal szemben is mást akarunk csinálni most.”

A lényeg, hogy 2023-ban nem lesz Exatlon Hungary, de a későbbiekben még lehet.

Azért sejteni lehetett, hogy 2023-ban nem tér vissza a képernyőre az Exatlon, mert a korábbi évadokban már ősszel megindultak a reklámok az Exatlon jelentkezésébe, és december közepén a versenyzők meg a stáb már utazott Dominikára. Idén ősszel-télen pedig szinte semmi információ nem volt eddig az Exatlonról.

Lesz helyette 2023-ban a TV2-n Ázsia Expressz, Vigyázat, a gyerekkel vagyok!, Szerencsekerék, Zsákbamacska, Párharc, Sztárban sztár, Sztárban sztár leszek, folytatódik a Pepe sorozat, és új napi sorozat indul Hazatalálsz címmel.

Mit gondolsz arról, hogy 2023-ban nem lesz Exatlon Hungary?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...