Gelencsér Timi mindig arra vágyott, hogy sportolóként tekintsenek rá

Gelencsér Timi mindig arra vágyott, hogy sportolóként tekintsenek rá

Gelencsér Timi, az Exatlon Hungary első évadának ezüstérmese, és későbbi riportere egy interjúban mesélt magáról, az eddigi útjáról és jövőbeli terveiről.

Gelencsér Timi mindig arra vágyott, hogy sportolóként tekintsenek rá

Timit szépségkirálynőként ismerte meg a közönség a Magyarország Szépe kapcsán, de mindig is arra vágyott, hogy sportolóként tekintsenek rá. Ehhez jó lehetőség volt az Exatlon első évada, ahol sikeresen szerepelt. Azt mondja, hogy a sportban szerzett tapasztalataira épít, bármilyen feladatot is kell megoldania.

Az életében mindig fontos szerepet játszott a sport, hiszen profi sportolóként nőtt fel, most is a sportos szépségkirálynő imidzsét építi, és próbálja a mozgás felé terelni a követőit, sok sportrendezvényen is részt vesz.

Nem akart influenszerkedni, de ez jött a többi lehetőség, feladat mellett. A gyűlölködő kommentekhez nehéz volt hozzászoknia.

Azt már tudni lehet, hogy az  Ázsia Expresszben szereplőként a Dancing With The Starsban a háttérműsor vezetőjeként fog részt venni, de további műsorokban is láthatjuk, amikről egyelőre még nem beszélhet, de hamarosan kiderülnek. A fő célja mindig is a műsorvezetés volt, szereplőként már kevésbé szeretne feladatokat vállalni.

Az interjú annak kapcsán készült, hogy Timi mentorként segíti a Miss Balaton szépségkirálynő-jelöljeit. A teljes interjút itt lehet elolvasni, ahol Timi elmondja azt is, hogy miben más egy modell és egy szépségkirálynő, és miben változtak a szépségversenyek.