Gergő, Vesti és Dorina ezen veszett össze az 1. évadban

1. évad konfliktus

Elindult az Exatlon All Star évada, ahol a korábbi évadok legjobb játékosai csapnak össze. Még csak két adás került adásba, de az első évad Kihívói már többször felemlegettek egy bizonyos korábbi konfliktust. Mischinger Péter úgy indult neki az All Star évadnak, hogy ő nem szeretne egy levegőt szívni Rozs Gergővel, de most egy csapatban versenyeznek, Salander Dorinából is feltörtek a rossz emlékek, és már előre fél mi lesz, a jövőben. Mi történt az első évadban? Ime egy összegzés, hogy Te is képbe kerülj.

Vestator vs Rozs Gergely

A fő konfliktus Vestator és Rozs Gergő között volt. Ők ketten valahogy nem jöttek ki egymással, és ment a kakaskodás a két játékos között. Ezt a konfliktust tovább szította, mikor átkerültek a faházba, és nem teljesített olyan jól a Kihívó csapat, mint korábban.

Durván egymásnak feszült Vestator és Rozs Gergely

A konfliktus csúcsa

A konfliktus egy olyan vitában csúcsosodott ki, mikor Gergő, Kása Andrással az oldalán belekötött Peti egy korábbi mondatába. Peti azt mondta, hogy “engem nem a villa motivál”, ezt Gergő és András úgy értelmezték, hogy Petit csak az egyéni játékkal foglalkozik, nem érdekli a csapat.

A fiúk Petit teljesen kiközösítették, Bán Norbi sem szimpatizált vele, és ez odáig fajult, hogy Gergő és Peti egymásban látták a bűnbakot.

Mischinger Péter szerint Rozs Gergő ˝minden fronton˝ szítja a feszültséget:

Rozs Gergő a Nemzetek Viadalán a Bajnokoknak panaszkodott Petire, és szerinte Mischinger Péter kiesésével helyre állna a rend a Kihívóknál

Peti odáig jutott, hogy azt szerette volna, ha elveszítik a végjátékot, mert így van rá esély, hogy Rozs Gergely kiessen.

Salander Dorina vs Rozs Gergely

A másik konfliktus szál Dorina és Gergő között volt. Dorina a játék elején nem teljesített túl jól, amit Gergő nem nézett jó szemmel, főleg, mikor kikaptak. A harmadik héten a Kihívók kényszerültek párbajozni, Salander Dorinának volt a leggyengébb statisztikája. Rozs Gergő volt a legjobb statisztikájú, így ő választott párbaj ellenfelet, Dorina legjobb barátját, Petrát küldte párbajba, pedig azon a héten Petra volt a legerősebb lány a Kihívók között. Már a párbajellenfél közlésénél sírt mindenki.

Fordult a kocka

Dorina megnyerte a párbajt, és a következő hétre megtáltosodott. Talán ez volt az első alkalom, mikor azt látták a nézők, hogy a párbaj hatására hogy fel tud javulni egy játékos. A 4. héten annyira jól teljesített Dorina, hogy ő lett a legjobb statisztikájú versenyző a Kihívók között. Gergő még meg is jegyezte, hogy ő milyen jót tett Dorinával, hiszen a párbaj nélkül nem javult volna így fel. Dorina valószínű nem így látta.

Gergő teljesítménye viszont visszaesett, annyira, hogy a 4. héten ő lett a leggyengébb statisztikájú, és automatikus párbajozó. Dorina Kása Andrást jelölte Gergő párbaj ellenfelének,  a párbajt nem tudták befejezni Gergő sérülése miatt, Gergő kiesett. És utána már sokkal békésebb volt a Kihívó csapat.

Durva volt a helyzet

Az is mutatja, hogy mennyire durva volt a helyzet, hogy ez az egész kb. csak két hétig tartott, mégis olyan, mintha hónapokig ment volna az adok-kapok. Eltelt három év, és a játékosokban és a nézőkben is még mindig erősen benne van.

A sors fintora

A Kihívó fiúk Petit teljesen kiközösítették, és a műsor elején úgy tűnt, hogy nem fogja bírni a pszichés nyomást, végül mégis Vesti jutott a legtovább a versenyben. Ő lett a Kihívó fiúk között a legjobb, az összes fiú között 3. lett.

Dorina is szárnyalt, a végső győzelemre is esélyes volt, a későbbi győztest Huszti Katát is legyőzte egy párbajban, de egy vállsérülés miatt fel kellett adnia a versenyt.

Rozs Gergő a bemutatkozó filmjében azt mondta, hogy “Emberként szeretnék visszajönni”. Kérdés, hogy sikerült-e.

All Star évad

A játékosok nem tisztázták ezt a konfliktust az első három évben. Gergő az All Star évadban bocsánatot kért. Kérdés mi lesz akkor, ha vesztes szériába kerül a Kihívó csapat, és mondjuk Peti nem teljesít jó.

Szerinted mi várható a Kihívóktól?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Hozzászólnál? Megteheted itt