Új műsorvezetővel érkezik az Exatlon Hungary 2022!

új műsorvezető exatlon hungary 2022, 4. évad

Jó hír az Exatlon rajongóknak! Fischer Gábor, a TV2 Csoport programizgatója bejelentette, hogy 2022-ben megújult formában jön a képernyőre az Exatlon Hungary 4. évada!

A jó hír mellé társul egy rossz hír is, ugyanis Palik László, az első három évad műsorvezetője kiszáll a műsorból.

Frissítés!

Az Exatlon All Star új műsövezetője Monoki Lehel.

Itt egy korábbi interjú vele.

Fisher Gábor nyilatkozata:

„Az Exatlon Hungary-nak nagy szerepe volt a TV2 újrapozícionálásában. A műsornak köszönhetően jelentősen erősödött a csatorna főműsoridős átlaga és jelenleg markáns alkotóeleme a TV2 brand-nek. Ennek az eredménynek az elérésben nagy szerepe volt Lacinak, akinek ezúton is köszönöm azt a nagyon komoly, gyakran emberfeletti teljesítményt és szakmai munkát, amivel hozzájárult a műsor sikeréhez. Én személyesen is sajnálom a döntését, de sok sikert kívánok a jövőbeni terveihez. Az Exatlon története azonban folytatódik, a műsor 2022-ben szintet lép, számos meglepetéssel és újdonsággal várjuk a nézőket”

Palik László így búcsúzik az Exatlontól:


„Csodálatos sportembereket ismerhettem meg az elmúlt 3 évben. Látni és követni a harcukat egymással, sokszor önmagukkal, felemelő élmény volt minden egyes pillanatban. Köszönettel tartozom a TV2-nek, és Fischer Gábor programigazgatónak, hogy 3 évvel ezelőtt gondolt rám és megkeresett ezzel a feladattal, hisz egy életre szóló kalandban volt részem az elmúlt években. És még egy hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimnak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt Veletek tévézni!”

Ezt is nézd meg:

Kit szeretnél az Exatlon műsorvezetőjének?

Írd meg kommentben itt!