Pap Dorci szívesen táncolna a Dancing With The Starsban, de a nézők máshogy gondolják

Pap Dorci szívesen táncolna a Dancing With The Starsban, de a nézők máshogy gondolják

Pap Dorci az Exatlon második évadának egyik nagy esélyese volt, végül második lett a lányok között Busa Gabi mögött. A Kihívó csapat egyik meghatározó személyisége volt. Dorci nemrég kérdezz-feleleket tartott az Instagram-követőivel, ahol feltették neki azt a kérdést, hogy “Jövőre szeretnél menni a Dancing with the Stars-ba?”

Már hivatalos, hogy 2022-ben is műsorra tűzi a TV2 a Dancing With The Stars 3. évadát, és eddig mindegyik évadban volt korábbi Exatlonista.

Pap Dorci szívesen táncolna a Dancing With The Starsban

Dorci ezt a választ adta a kérdésre:

Ezt nem tudom, mi az oka, de rengetegen kérdezitek mindig, csak már nem merek rá válaszolni, mert nemrég megkaptam egy kedves hölgytől, hogy szánalmas vagyok, hogy így akarok oda bekerülni, hogy mindig írok magamnak egy ilyen kérdést, hogy meg tudjam válaszolni, és hátha észrevesznek.

Egyébként szeretnék, igen, imádok táncolni – írta Instagram-sztorijában Dorci.

Szívesen látnák a nézők Pap Dorcit a Dancing With The Starsban?

Még májusban készült itt egy cikk arról, hogy melyik Exatlonisták kerülhetnek be a Dancing With The Stars 2. évadába, és az olvasók szavazhattak is. Pap Dorci is benne volt a listában, és ő kapta a legkevesebb szavazatot.

pap dorci danging szavazás

Jelenleg is fut egy szavazás arról, hogy a nézők a második évadból kit látnának szívesen az All Stars évadban, és Dorci itt sincs az élmezőnyben.

pap dorci all stars szavazás

Ezek alapján úgy tűnik, hogy Dorcinak nem annyira sikerült a nézők szívébe lopnia magát, nem igazán akarják újra a képernyőn látni.

Pedig nem egyszerű bekerülni a Dancing With The Starsba, Dombóváry Kristóf executive producere nyilatkozta az origo.hu-nak, hogy  “versengtek a sztárok, hogy bekerüljenek a Dancing with the Starsba“, mert olyan színvonalas a műsor, hogy sokan ki szerették volna magukat próbálni a táncparketten.

Szerinted miért nem akarják a nézők újra látni Dorcit a tévében? Írd meg kommentben itt!