8 Exatlonista a 2. évadból, akit újra látnánk az All Stars évadban

8 Exatlonista a 2. évadból, akit újra látnánk az All Stars évadban

Már hivatalos, hogy 2022-ben All Stars évaddal érkezik az Exatlon 4. évada. Ezért évadról évadra végignézem, hogy mely korábbi játékosokat látnám szívesen viszont 2022-ben. Az első évadról szóló cikkben, már több mint 800-an szavaztak, remélem a második évadról szóló cikk is legalább ilyen népszerű lesz.

8 Exatlonista a 2. évadból, akit újra látnánk az All Stars évadban

Bajnokok:

Busa Gabi

Busa Gabinak a második évad női győztesének is ott a helye az All Stars évadban, és ő egy interjúban, mikor összehozták az akkor még 3 Exatlon győztest, azt nyilatkozta, hogy benne lenne egy esetleges All Stars évadban. A Ninja Warrior VIP-ben is szerepelt.

Mórádi Zsolt

Mórádi Zsolt az egyik legkedveltebb játékos volt a Bajnokok között a második évadban, de kifogott egy rossz napot, elvesztette a párbajt Tóth Dáviddal szemben, és kiesett a versenyből. Azt, hogy mennyire jó versenyző volt, az is mutatja, hogy a 2. évadban neki volt a legjobb statisztikája. Jó lenne őt újra versenyezni látni, de nemrég nősült, nem tudni, hogy friss házasként bevállalna-e egy több hónapos távollétet.

Kempf ZozoKempf Zozo harmadik lett a fiúk között, ő is népszerű versenyző volt, amit az is mutat, hogy a 3. évadban mentorként hozták vissza a szerkesztők az Exatlonba, és beválogatták a Dancing with the stars sztárjai közé.

Kihívók:

Böjte DaveBöjte Davenek, mint férfi győztesnek is ott a helye az All Stars évadban, a Busa Gabival közös videóban ő is pozitívan nyilatkozott egy ilyen visszatérésről, pedig a korábbi győzteseknek van mindig a legnagyobb vesztenivalójuk, ha esetleg nem sikerül jól a szereplésük. Davet amiatt is lenne érdekes újra látni, mert a második évadban nehezen fogadata be a Kihívó csapat, próbált nagyon megfelelni a többieknek. Például Zalán kiadta neki, hogy a dobófát ne pörgetve dobja, hanem egyenesen, és úgy nem ment neki. A döntőben, mikor már nem számított, mit mond Zalán, elkezdte pörgetve dobni, és úgy tarolt vele, hogy Adu csak pislogott. Tehát ha visszatérne korábbi győztesként, biztos máshogy viszonyulna hozzá a többi játékos, és ő is más arcát mutathatná meg, mint a második évadban.

Adu László

Adu a férfiak között második lett, jó volna látni, hogy teljesít egy All Stars évadban.

Pap Dorci

Sokan Pap Dorcit tartották a legnagyobb esélyesnek a lányok között, végül a döntőben alulamradt Busa Gabival szemben, így második lett. A Kihívó csapat egyik meghatározó személyisége volt, mindenki emlékszik konfliktusával Besenyei Bogival. Az Exatlon után összejött az egyik stábtaggal, akivel majdnem egy évig párt alkottak, de már szakítottak. Így számára elég érdekes szituáció lenne, ha a volt párja indítaná el minden futamát az Exatlon 4. évadában.

Besenyei BoglárkaBesenyei Bogi is ügyes versenyző volt, de a konfliktusa Dorcival felőrölte, ezért érdekes lenne ő újra látni, de arra kicsi az esély, hogy elvállalja, hogy újra egy csapatban legyen Dorcival.

Novák Zalán

Zalán a Kihívók “csapatkapitánya” volt, nagyon sokat foglalkozott a többi versenyzővel és a taktikával is. Sérülés miatt kellett távoznia az Exatlonból. Az Exatlon óta megnyerte a Farm VIP első évadát, a második évadban már riporterként dolgozik, szerepelt a Totemben is. Kérdés, hogy visszatérés Dominikára mennyire fér bele a terveibe.

Te kit látnál szívesen a 2. évadból? (többet is meg lehet jelölni)

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Hozzászólnál? Írj kommentet Facebookon itt!