3 Exatlonista Ázsiába utazik

3 Exatlonista Ázsiába utazik

Április elején ért véget az Exatlon All Star évada, de nem kell aggódni, mert továbbra is láthatunk Exatlon játékosokat a képernyőn. Tegnap számoltunk be róla, hogy a Drágám, add az életed vetélkedőben is szerepelni fog egy korábbi Exatlon versenyző. Ma meg újabb hírrel szolgálhatunk, ugyanis nem is egy, hanem 3 korábbi Exatlonista is részt vesz a TV2 egyik műsorában.

3 Exatlonista Ázsiába utazik

Ez a műsor pedig nem más, mint az Ázsia Expressz, aminek 2022-ben lesz a 3. évada. Ebben a műsorban ismert emberekből álló párosoknak kell stoppal eljutnia a kitűzött célállomásra egy idegen országban, ahol nem nagyon beszélnek idegen nyelveket, és teljesen más körülmények között élnek, mint hazai hírességeink.

Az egyik páros Gelencsér Timi és legjobb barátnője, Balogh Szimi lesznek. Timi az Exatlon Hungary 1. évadának ezüstérmese volt, a 2-3. évadban riporterként dolgozott az Exatlonban, és a 4. All Star évadba is visszatért pár napra. Ezen kívül megnyerte a Dancing With The Starst, majd ő vezette a DWTS háttérműsorát. Vajon tudja folytatni a sikerszériát az Ázsia Expresszben is?

Timi barátnőjéről Balogh Szimiről azt lehet tudni, hogy édesapja Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország tulajdonosa, a nézők a Cápák között műsorból ismerhetik.

A másik páros pedig két Kihívó az Exatlon Hungary 1. és All Star évadából, Rozs Gergely és Kása András, azaz Fater. Ők nem rég érkeztek haza Dominikáról, de máris a világ másik végére utaznak egy újabb kalandra.

Az Ázsia Expressz 2022. összes szereplőjét itt tudod megnézni.