Ez Böjte Dave új szakmája

Ez Böjte Dave új szakmája

Böjte Dave, az Exatlon Hungary 2. évadának férfi győztese a Life TV-ben vendégeskedett, ahol mesélt az új szakmájáról, a média világáról és a jövőbeli terveiről.

Ez Böjte Dave új szakmája

Dave pékként dolgozott amikor szerepelt az Exatlon Hungary 2. évadában. Most pontosította, hogy igazából ő egy pékségben dolgozott eladóként, tehát pék végzettsége nincs.

Jelenleg egy szállítócégnél dolgozik sofőrként, amit szeret csinálni. Az interjúra is munkaidőben tudott elmenni, amit egyeztetett a főnökével. Bár korán kell kelnie, szereti a sofőr munkát, mert szeret vezetni, és a délutánjai és a hétvégéi szabadok. Egyelőre jól érzi magát ezzel a munkával, de még útkeresésben van a jövőjét illetően, mert hosszútávon jó lenne valami jobban fizető munkát végeznie.

Dave elmondta, hogy miután megnyerte az Exatlont, utána kapott felkereséseket a média világából, de nem annyit, mint amennyire számított. Az emberek úgy gondolják, hogy egy ilyen győzelem után neki már minden sokkal könnyebb, örökre megoldódik az élete, de a valóságban nincsen így. Nagyon sokan szereplő van a médiában, és ez nem tud mindenkit eltartani, neki sem volt annyi lehetősége, hogy abból meg tudott volna élni.

Dave szerepelt például a Szerencsekerékben, kóstoló vendégként a Séfek séfében, az Exatlon 3. évadába mentorként tért vissza, de az Exatlon All Starban nem vett részt. Sajnos ebből az interjúból sem derült ki, hogy miért nem, pedig ő volt az egyetlen korábbi győztes, aki hiányzott az All Star évadból.

Hozzászólnál? Itt írj kommentet!