Exatlonistával érkezik a TV2 új vetélkedője

exatlonistával érkezik a tv2 új vetélkedője

Már megszokhattuk, hogy az Exatlon versenyzői másik tévéműsorokban is feltűnnek időnként. Például Exatlonista nyerte a Daning With The Stars és a Farm VIP első évadát, de szerepelt már korábbi Exatlon játékos a Totem, a Nagy Ő vagy a Szerencsekerék műsorokban. Most egy újabb műsorban fog bemutatkozni egy korábbi Exatlon versenyző!

Exatlonistával érkezik a TV2 új vetélkedője

Ez pedig nem más, mint a Drágám, add az életed! című műsor, ahol párok küzdenek meg egymással a fődíjért.

Ez a műsor több év kihagyás után megújulva tér vissza. A vetélkedőben különböző sztárpárok női tagjai licitálnak különböző ügyességi feladatoknál arra, hogy az ő férjük mennyire lenne képes megcsinálni. A legtöbb licitet kapó férfinak végül végig kell csinálnia az adott feladatot a licitált pont megnyerése érdekében. Mivel általában ügyességi feladatokat kell teljesíteni, így a sport múlt előnyt jelenthet.

Az Exatlonistákat az új évadban Kótai Mihály fogja képviselni, aki visszavonult magyar profi ökölvívó, a WBC és a Nemzetközi Boksz Szervezet (IBO) egykori váltósúlyú világbajnoka. Kótai Misi az Exatlon 2. évadában szerepelt a Bajnok csapatban, de az exatlonos pályafutása elég rövidre sikeredett, mert az egyik akadályba beütötte a fejét, agyrázkódást kapott, és emiatt néhány nap után fel kellett adnia a versenyt.

Misi feleségével, Kótai Krisztával fog szerepelni, aki jégtáncos volt, két lányuk van.

A Drágám, add az életed 2022. május 9-án hétfőn este 19:50-kor kezdődik a TV2-n, és hétköznap esténként lesz látható.

A Drágám, add az életed 2022 összes szereplőit itt találod.

Fogod nézni a Drágám, add az életed! műsort?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...