Busa Gabi elárulta harmadszor is belevágna-e az Exatlonba

Busa Gabi elárulta harmadszor is belevágna-e az Exatlonba

Busa Gabi, az Exatlon Hungary 2. évadának női győztese, és az Exatlon All Star évadának második helyezettje interjút adott a szeged365.hu-nak, ahol mesélt arról, hogyan élte meg az exatlonos szereplését, és hogy harmadszor is belevágna-e.

Gabi máshogy élte meg a két évadot

Az Exatlon 2. évadában azután szerepelt, hogy befejezte a versenyszerű sportolást, és az Exatlon ki tudta tölteni azt az űrt, amit az okozott, hogy már nem voltak versenyei. Számára az első Exatlon nagyon új volt, varázslatos és meseszerű, ahol együtt fedezhették fel a versenyzőkkel a tévézés és az Exatlon világát.

A jó emlékek miatt is örült, hogy felkérést kapott, hogy szerepeljen az Exatlon All Starban, de másodszorra már nem okozta ugyanazt az élményt a műsor.

Ez volt a legnagyobb nehézség számára

Azt mondja, hogy két dolog volt nehéz a számára. Az egyik, hogy távol kellett lennie a családjától, úgy hogy nem is kommunikálhattak. A másik pedig, hogy megtalálja magában azt a motivációt, azt a tüzet, ami benne volt a saját évadában, de sajnos ez most nem teljesen sikerül.

Így értékeli a teljesítményét az Exatlon All Starban

Mivel Gabi megnyerte a 2. évadot, sokan gondolhatják, hogy csalódott amiatt, hogy nem sikerült újra nyernie, be kellett érnie az ezüst éremmel. Gabi azt mondja, hogy egyáltalán nem csalódott, az első pár heti teljesítménye alapján azt sem gondolta volna, hogy bejut az egyéni szakaszba. Úgy érzi, hogy a 2. évadban jobb teljesítményt nyújtott.

Belevágna-e harmadszor is az Exatlonba?

Erre nagyon határozottan azt válaszolta, hogy biztos, hogy nem. De nem mindenki gondolja így, Jósa Dani, az Exatlon All Star férfi győztese úgy nyilatkozott, hogy ő már holnap visszatérne Dominikára.

A teljes interjút itt tudod meghallgatni: