Ezeket az Exatlonistákat láthatod ősszel a TV2-n

Ezeket az Exatlonistákat láthatod ősszel a TV2-n

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója interjút adott az Indexnek a csatorna őszi terveiről, és az Exatlonról is mesélt.

Fischer Gábor így értékeli az Exatlon All Star évadát

“Szerintem hozta, amit a TV2 elvár tőle, úgyhogy örülök, hogy megvalósítottuk az All Star évadot. Idén egyébként a TV2 Csoport egy elég sikeres időszakát éli, amihez az Exatlon is sokat hozzátesz. Csoportszinten az egész napot alapul véve éves átlagban mindhárom kiemelt célcsoportban (A18–59, A18–49, A4+) vezetjük a nézettségi versenyt. A tavaszi időszakot meghatározó produkciók a fontos sávokban mind jól teljesítettek.”

Az Exatlon Fischer Gábor szívügye, mert anno az ő javaslátra vették meg a formátumot, erre így reagált: “Exatlonért sokat kellett tenni, mert kevesen hittek benne, ezért is olyan emlékezetes.”

Ezeket az Exatlonistákat láthatod ősszel a TV2-n

Fisher Gábor azt is elárulta, hogy Monoki Lehel, az Exatlon All Star műsorvezetője ősszel fel fog tűnni a TV2 képernyőjén, de azt nem árulta el, hogy milyen műsorban. Lehel korábban így nyilatkozott arról, hogy milyen műsorokban szerepelne.

“Ha olyan feladatot kapok, ami szimpatikus, mint például az Exatlon, amiben nagyon komoly teljesítményeket láthatunk, akkor miért ne. A teljesítmény nélküli embereket felvonultató műsorokban viszont biztosan kényelmetlen feszengést éreznék, úgyhogy az ilyen típusú felkéréseket udvariasan, de határozottan vissza szoktam utasítani. Ugyanakkor ha azt látom, hogy az én mércém szerint is nívós produkcióról van szó, ami nincs mérföldes távolságra a személyiségemtől, akkor egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy más műfajban is kipróbáljam magam.”

A TV2 Gelencsér Timit is ellátja folyamatosan újabb feladatokkal, az már biztos, hogy az Ázsia Expresszben is szerepelni fog, ami 2022 őszén kerül adásba. Hogy kik lesznek Timi ellenfelei az Ázsia Expresszben, itt tudod megnézni.

Lesz még Farm VIP, amiben korábban Novák Zalán, és Buzás Dóri is szerepelt, így van rá esély, hogy a 2022-es évadban is lesz Exatlonista a versenyzők között.

A Dancing With The Stars is visszatér, az első két évadban több Exatlonista is kipróbálta magát a táncparketten, Tóth Dávid, Gelencsér Timi és Kempf Zozo, ha folytatódik a sor, akkor nem lenne meglepetés egy korábbi Exatlon versenyző felbukkanása. Pap Dorci például tavaly ősszel elárulta Instagramon, hogy szívesen szerepelne a táncos műsorban. Itt el tudod olvasni, mit írt pontosan.

Lesz még Séfek séfe, Nagy ő, ahol Tóth Dávid szerepét Árpa Attila veszi át az új évadban, és Sztárban sztár leszek! is.

A teljes interjút itt lehet elolvasni.