3 Exatlonistával érkezik a Dancing With The Stars 2022

3 Exatlonistával érkezik a Dancing With The Stars 2022

A TV2 bejelentette a Dancing With The Stars 2022-es, harmadik évadának a szereplőit. Ahogy számítani lehetett, több Exatlonista is fel fog tűnni a műsorban!

3 Exatlonistával érkezik a Dancing With The Stars

Pap Dorci már korábban is említette, hogy szívesen kipróbálná magát a táncparketten. Ez most összejött neki, pedig a producerek szerint még várólistájuk is van, mert olyan sok ismert ember szeretne szerepelni ebben a műsorban.

Dorci partnere Sebesi Hunor lesz, aki újonc a műsorban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dancing With The Stars (@dancingtv2) által megosztott bejegyzés

Az Exatlonista fiúk sem maradhatnak ki, Tóth Dávid és Kempf Zozó után Somhegyi Krisztián kapott lehetőséget, hogy tánccipőt húzzon. A műugró múlt valószínű több segítség lesz a táncban, mint a kajak, vagy a BMX volt Dávid és Zozó esetében.

Krisztián partnere szintén újonc lesz, Tóth Katica.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dancing With The Stars (@dancingtv2) által megosztott bejegyzés

Gelencsér Timi, a Dancing With The Stars 1 évadának győztese pedig az online jelentkező háttérműsort fogja vezetni, mint ahogy a második évadban tette.

Újdonság, hogy idén nem 12, hanem csak 10 páros küzd meg a fődíjért, és az is érdekes, hogy a 10 versenyzőből 5 sportoló. A Dancing With The Stars 2022 összes szereplőjét itt tudod megnézni.

A zsűri is megújult, két új tag érkezett. Érdekesség, hogy egyetlen olyan tag nincs a zsűriben, aki professzionális szinten értene a versenytánchoz. Dancing With The Stars 2022 zsűrijét itt tudod megnézni.