Tóth Dávid másra számított az Exatlonban

Tóth Dávid másra számított az Exatlonban

Tóth Dávid az Exatlon Hungary 2. évadában szerepelt, és azóta több tévéműsorban is megfordult, táncolt a Dancing with the Stars-ban, és legutóbb meg az igaz szerelmet kereste a Nagy Ő című műsorban. Csisztu Zsuzsa vendégeként mesélt ezekről a műsorokról, sport karrierjéről, és elárulta, hogy mivel lehet több pénzt keresni az élsporttal vagy a médiaszereplésekkel.

Az interjú elején Csisztu Zsuzsa a Nagy Ő műsor kapcsán kérdezte Dávidot, majd sportkarrierje került szóba. Kiderült, hogy Tóth Dávid szakdolgozatában a kajak négyesek összeállításáról írt, ő vezeti a Wichmann Tamás regionális akadémiát és a jövőjét a kajak-kenuban képzeli el, de a tévézéssel még nem szakít.

Tóth Dávid másra számított az Exatlonban

A videó 24. perce körül kerül szóba Dávid Exatlonos szereplése. Dávid elmondja, hogy tisztában volt vele, hogy a labdás dolgokban nem ügyes, ezért arra számított, hogy pár hétig marad versenyben az Exatlonban, ehhez képest a fiúk között a 4. lett.

Azt mondja, hogy az Exatlonban a legdurvább az volt a számára, hogy bezárva voltak, a külvilágtól és mobiltelefonoktól elzárva. De érdekes tapasztalat volt, hogy mennyi idejük felszabadult, hogy nem nyomkodták állandóan a telefonjukat.

Az is rossz emlék, hogy elkapta a dengue láz betegséget, és 8 napig kórházban volt 40 fokos lázzal, a műsor vége felé pedig megsérült az ujja, és akkor a koronavírus járvány miatt nem mehetett kórházba, nehogy esetleg ott kapja el a covid a fertőzést. Amikor hazért derült ki, hogy az ujja el volt törve, ami azért érdekes, mert egész profi sport pályafutása alatt sosem volt törése vagy komolyabb sérülése.

Összességében úgy tekint az Exatlonra, mint eg nagyon pozitív és meghatározó időszak, örül, hogy részt vett benne.

Arról is beszél, hogy a tévéműsorok által lett igazán ismert a nagyközönség számára. Csisztu Zsuzsa megjegyzi, hogy hasonlót már más sportolók is mondtak neki, és milyen szomorú, hogy a világversenyeken elért sikerek a sportban kevésnek bizonyulnak ahhoz, hogy valaki jobban ismert legyen.

Csisztu Zsuzsa nem finomkodik, és konkrétan rákérdez arra, amire a legtöbb ember valószínűleg kiváncsi, hogy mennyit hoznak a konyhára a tévészreplések. Dávid elmondja, hogy sokkal kifizetődöbb, mint anno az élsport volt. Ehhez annyit hozzátennék, hogy a korábbi sporteredmények nélkül nem tudott volna bekerülni a celebvilágba, szóval azért a sportra is szükség volt.

Dávid próbálja az ismertségét a kajak népszerűsítésére használni, jó érzés, mikor olyan üzeneteket kap, hogy egy gyerek miatta kezdett el kajakozni, vagy hogy ez szülő miatta vitte a gyerekét kajak edzésre.

Arra a kérdésre, hogy várható-e a közeljövőben, hogy megint tévéműsorban szerepeljen, Dávid sejtelmes választ ad, hogy valami van tervben, de nem tudja még, hogy össze fog-e jönni. Lehetséges, hogy Dávid is újra versenybe száll az Exatlon All Starba?

Szeretnéd, hogy Tóth Dávid is szerepeljen az Exatlon All Starban?

Betöltés ... Betöltés ...