Az Exatlon műsorvezetői Romániától Mexikóig

exatlon műsorvezetői

Hétfőn bombaként robbant a hír, hogy Palik László kiszáll az Exatlonból, így az Exatlon Hungary 4. évadát már más fogja vezetni 2022-ben. Sok rajongót foglalkoztat, hogy ki veheti át Palik László helyét. Több cikket is tervezek erről a témáról, elsőként nézzük meg, hogy kik az Exatlon műsorvezetői a többi országban. Milyen karakterek, hány évesek, férfiak vagy nők?

Exatlon Románia – Cosmin Cernat

Cosmin Cernat volt az Exatlon Románia műsorvezetője. 46 éves, Romániában kedvelt, népszerű műsorvezető. Sportkommentátorként is dolgozott, közvetített kézilbadát, kosárlbadát, atlétikát, téli sportokat, és Olimpiai játékokat is. Sport mellett szórakoztató tévé műsorokban is volt műsorvezető.

Exatlon Slovenija – Miran Ališič

2021. őszén indult az Exatlon Slovenija első évada Miran Ališič vezetésével. Miran Ališič 55 éves sportújságíró, közvetített Forma 1-t, egy időben a szlovén Playboy szerkesztője volt. Pártatlanságát tartja erényének, hogy  nem rajongóként közvetít, hanem pártatlanul kritizálja vagy dícséri a sportolókat.

Exathlon Brasil – Luís Ernesto Lacombe

Luís Ernesto Lacombe volt az Exathlon Brasil műsorvezetője, 55 éves újságíró, író, és saját Youtube csatornát üzemeltet.

Exatlón Colombia – Roberto Manrique

Az Exatlón Colombia egyetlen évadát Roberto Manrique vezette 2018-ban. 42 éves színész és modell.

Exatlon USA – Frederik Oldenburg

Frederik Oldenburg Venezuelából származik, 37 éves sportújságíró, mondhatjuk ő a legsportosabb Exatlon műsorvezető.

Exatlón Mexico – Antonio Rosique

Antonio Rosique 46 éves sportriporter. Fiatal korában kosárlabdázott, közvetítette már az Olimpiai játékokat, több könyve is megjelent.

Ebből a listából az látszik, hogy eddig csak férfi műsorvezetője volt az Exatlonnak. A legfiatalabb 37 éves, a legidősebb Palik László 59 éves, egy kivételével mind sporriporterek voltak már az Exatlon előtt is.