Exatlonisták újra képernyőn augusztus 8-tól!

Exatlonisták újra képernyőn augusztus 8-tól!

Ha hiányolod az Exatlon versenyzőket, akkor van egy jó hírem a számodra, ugyanis 2022. augusztus 8-tól újra láthatod néhányukat a TV2 képernyőjén, főműsoridőben!

Mi ez a műsor?

A TV2 új műsorának a címe Város vs Vidék, amiben háromfős csapatok versenyeznek egymással.

A csapatok különböző versenyszámokban mérkőznek meg egymással: lesz kvíz, ügyességi és gyorsasági feladat, amik mindig a másik fél hétköznapjaival, szokásaival, életmódjával kapcsolatosak. A nyertes csapat 1 millió, 3 millió, vagy a főnyeremény esetén 10 millió forinttal gazdagabban térhet haza. A háromfős városi, illetve vidéki csapatokban lesznek családtagok, baráti társaságok és kollégák is.

Így aztán a TV2 népszerű műsorainak szereplői is csapatot alkotnak: jön A Nagy Ő három csinos szereplője, de lesznek Exatlon-versenyzők is, és a Sztárban Sztár leszek! felfedezettjei is versenybe szállnak majd. A Dancing with the Stars táncosai és a Zámbó család is verseng a 10 milliós főnyereményért.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az Exatlonisták közül kik fognak versenybe szállni, de mivel a műsor lényege, hogy városi és vidéki emberek versenyeznek egymással, így olyan játékosok lehetnek, akik vagy nagyon a városi élethez szoktak, és keveset tudnak a vidéki életről, vagy vidékiek, és a nagyvárosi dolgokban kevésbé vannak otthon.

A műsort Tilla és Gáspár Zsolti fogja vezetni, és augusztus 8-án hétfőn 19:50-kor kezdőik.