5 legnagyobb meglepetést okozó játékos az Exatlon All Starban

5 legnagyobb meglepetést okozó játékos az Exatlon All Starban

Az Exatlon All Starban régebbi játékosok küzdöttek meg egymással, így a korábbi teljesítményük alapján lehetett elképzelésünk arról, hogy mire számíthatunk tőlük. Az előző cikkben írtunk azokról, akik rosszabbul teljesítettek az elvártnál, a mostani cikkben meg azokról a versenyzőkről, akik a legnagyobb meglepetést okozták.

5 legnagyobb meglepetést okozó játékos az Exatlon All Starban

5. Ujvári Iza

Izának a harmadik évadból sérülés miatt kellett távoznia, a többször műtött térdei nem bírták a versenyt, és egy újabb műtéten esett át  az Exatlon All Star előtt. Ilyen előzmények után nem lehetett tudni, hogy milyen teljesítményre számíthatunk tőle, a térdei hogy bírják majd a terhelést. Ahogy kezdte az All Star évadot úgy tűnt, hogy a sérülés és műtét egyáltalán nem hátráltatta a felkészülését, amit a nézők is észrevettek:

“De most komolyan Iza az előző évad óta Szibériában edezett?”

“Iza eddig a 4 nap alatt 1(!) futamot veszített. Azt hiszem azonos a statisztikája Bálinttal, úgy, hogy Iza többször futott nála. Nagyszerű teljesítmény.”

Sokáig ő volt a legjobb statisztikájú Bajnok, de sajnos ez a lendület nem tartott ki a verseny végéig, amikor már nem teljesítményével, hanem az “azaz!” kiálltásokkal vonta magára a nézők figyelmét.

2. Rozs Gergely

Gergő az első évadban az egyik leggyorsabb játékos volt, de az ügyességi feladatoknál gyakran elvesztette a futamokat. És amire sokan emlékeznek az az, hogy mentálisan nagyon rosszul tűrte a vereséget, és ilyenkor a csapattársait sem kímélte. Most újra összekerült azokkal a játékosokkal, akikkel korábban konfliktusa volt, és elég jól rendezni tudták a korábbi nézeteltéréseket. Gergő gyorsasága semmit nem kopott a 3 év alatt, az ügyességi feladatokban is fejlődött, az All Star évadban ez az 5. helyre volt elég.

3. Kása András

Kása András az egyik legidősebb játékos volt az All Star évadban, sokszor olyan játékosokkal kellett felvennie a versenyt, akik a fiai lehettek volna. Bár gyorsaságban nem mindig tudott lépést tartani a fiatalokkal, de az ügyességi feladatokban sokszor meglepetést okozott, és hiába érkezett nagy hátránnyal, mégis ő nyerte meg a futamot. Ezen kívül nagyon jó volt látni, hogy ő mennyire szereti ezt a játékot, a versenyzést, hogy részt vehetett az Exatlon All Starban. Főleg azok után, hogy több játékos meg arról beszélt, hogy nem szeret itt lenni, és szívesebben menne haza.

2. Szente Gréta

Lehet, hogy vannak, akik azt gondolják, hogy mivel Gréti a 3. évad női nyertese volt, így nincs abban semmi meglepő, hogy megnyerte az All Star évadot is. Igazából már az is meglepetés volt valamennyire, hogy a harmadik évadban ő nyert, mert ő nem volt a favorit, és az All Star évad egyáltalán nem indult jól a számára. A játék közepén csak kezdett feljönni, és a vége felé lett ő a legjobb statisztikájú a Kihívók között. Ekkor már egyre több versenyző nyilatkozott úgy, hogy Grétit tartja esélyesnek a női győzelemre, de azt a döntőt még meg kellett nyerni, ami egyáltalán nem könnyű. Grétinek sikerült, így ő lett az első magyar játékos, aki kétszer nyert Exatlont!

1. Jósa Danny

Azt gondolom, hogy kevesen mertek volna arra fogadni, hogy Jósa Danny fogja megnyerni az Exatlon All Start. Bár a 3. évadban 3. helyezett lett a fiúk között, de azért ahhoz az is kellett, hogy sok játékos sérülés miatt kiesett, ezt anno Danny is elmondta. A 3. évadot 46 %-os statisztikával zárta, így az Exatlon All Star férfi versenyzői közül ő érkezett a leggyengébb statisztikával. Ráadásul feltöltésként érkezett, ami mindig nehézség, de annyiból előnye volt, hogy mivel a 3. évadban versenyzett, így nem telt el túl sok idő azóta, hogy elhagyta Dominikát. Már az is előre vetítte, hogy esélyes lehet a végső győzelemre, hogy többször is ő volt a legjobb statisztikájú Bajnok versenyző. A döntő szakasznál kicsit visszaesett a teljesítménye, és hátsérülésre is panaszkodott, de valahogy mindig sikerült kiharcolnia továbbjutást. A döntő első fordulójában, mikor a Bálint által választott pályán küzdöttek, úgy tűnt, hogy Bálint simán meg fogja nyerni a döntőt, de aztán Danny hatalmas meglepetést okozott. Nagyon jó taktikai érzékkel választotta ki az ügyességi feladatot, ami Bálintnak nem ment, és így Danny meg tudta nyerni az Exatlon All Start!

Neked melyik játékos okozta a legnagyobb meglepetést? Írd meg kommentben itt!